Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti hogy vagytok a szerelemmel/párkapcsolattal?
Próbáltam a netes társkeresést (PR, Grindr), és az egy dolog, hogy sokan csak a szex miatt vannak fent. A fő gond az, hogy aki tényleg nagyon bejön, annak én nem tetszem. Nem is igazán vagyok "rajongója" ennek az online ismerkedésnek, de akivel meg a hétköznapokban találkozom, ott max csak nagyon kedves tudok lenni, és kész, mert egy hetero srácra mégse kéne rányomulni (ha hetero). Ilyenből nekem mondjuk 5-10 év alatt 3 volt, aki tényleg annyira megtetszett, hogy nem az a kategória, hogy "ja, lefeküdnék vele", hanem mikor az ember szíve gyorsabban ver, ha ott van. De ezekkel a srácokkal -mint írtam- kedves vagyok, és ha ők is érdeklődnének irántam, akkor más lenne, alakulhatna valami, de nem így van. Lassan 30 leszek, és már eljutottam arra a pontra, hogy kefélek a nagyvilágba (óvszerrel), és a karrieremre összpontosítok, a párkeresésről és a szerelemről pedig lemondok végleg, és feladom. Szex az lesz így is, párkapcsolatot meg nem akarok "megalkuvásból", hanem az tényleg olyan sráccal legyen, akitől a lélegzetem is elakad. De náluk meg esélyem nincs.
Ti ezzel hogy vagytok? Ti is mentetek át hasonló "krízisen"?
Még sosem volt senkim.Nagyon magányosnak érzem magam és egyre nehezebb úgy csinálni szinte mindenki előtt,hogy úgymond "minden rendben". Rengeteg energia és kimerítő.Olykor nagyon el vagyok kereseredve
:(Függetlenül ettől nem gondolom,hogy mindenki gyűlölne egy tanárt (pedagógusként dolgozom),ha kiderülne róla,de egyénileg annyira különböző képek élnek mindenkiben a homoszexualitásról,hogy egy oktatási intézményben rendkívül kockázatosnak érzem,ha ez kiderül.Egy jókedélyű és szívesen barátkozó ember vagyok,de ezzel párhuzamosan,a felszínnél sokkal mélyebben ez a magány folyamatosan felőröl...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!