Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ti hogy vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ti hogy vagytok a szerelemmel/párkapcsolattal?

Figyelt kérdés

Próbáltam a netes társkeresést (PR, Grindr), és az egy dolog, hogy sokan csak a szex miatt vannak fent. A fő gond az, hogy aki tényleg nagyon bejön, annak én nem tetszem. Nem is igazán vagyok "rajongója" ennek az online ismerkedésnek, de akivel meg a hétköznapokban találkozom, ott max csak nagyon kedves tudok lenni, és kész, mert egy hetero srácra mégse kéne rányomulni (ha hetero). Ilyenből nekem mondjuk 5-10 év alatt 3 volt, aki tényleg annyira megtetszett, hogy nem az a kategória, hogy "ja, lefeküdnék vele", hanem mikor az ember szíve gyorsabban ver, ha ott van. De ezekkel a srácokkal -mint írtam- kedves vagyok, és ha ők is érdeklődnének irántam, akkor más lenne, alakulhatna valami, de nem így van. Lassan 30 leszek, és már eljutottam arra a pontra, hogy kefélek a nagyvilágba (óvszerrel), és a karrieremre összpontosítok, a párkeresésről és a szerelemről pedig lemondok végleg, és feladom. Szex az lesz így is, párkapcsolatot meg nem akarok "megalkuvásból", hanem az tényleg olyan sráccal legyen, akitől a lélegzetem is elakad. De náluk meg esélyem nincs.

Ti ezzel hogy vagytok? Ti is mentetek át hasonló "krízisen"?

2017. dec. 26. 13:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Még sosem volt senkim.Nagyon magányosnak érzem magam és egyre nehezebb úgy csinálni szinte mindenki előtt,hogy úgymond "minden rendben". Rengeteg energia és kimerítő.Olykor nagyon el vagyok kereseredve

:(Függetlenül ettől nem gondolom,hogy mindenki gyűlölne egy tanárt (pedagógusként dolgozom),ha kiderülne róla,de egyénileg annyira különböző képek élnek mindenkiben a homoszexualitásról,hogy egy oktatási intézményben rendkívül kockázatosnak érzem,ha ez kiderül.Egy jókedélyű és szívesen barátkozó ember vagyok,de ezzel párhuzamosan,a felszínnél sokkal mélyebben ez a magány folyamatosan felőröl...:(

2017. dec. 30. 20:47
 12/12 Lacás1976 ***** válasza:
89%
Párt inkább a randi.gay.hu oldalon keress. Én is ott jöttem össze párommal.
2017. dec. 30. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!