Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, számotokra hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, számotokra hol legyen egy fiú szőrős és hol ne? Ti hol mennyire vagytok azok?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, a szőrös has, mellkas és farok pl. vonzó vagy taszító számotokra? Vagy a fenék? Nektek hol mennyire az? Ha nem gond, írhatnátok kort is.

2017. dec. 26. 17:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tetőtől talpig mindenhol durván szőrös vagyok, amit többnyire le szoktam borotválni. Másokon nem zavar a szőr sehol.
2017. dec. 27. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Arc: borotvált

Mellkas, has: szőrtelen vagy alig szőrös

Karok, lábszárak: rövidre nyírt

Fenék (farpofák): rövidre nyírt

Szeméremszőrzet: rövidre nyírt

Zacskó: szőrtelen

2017. dec. 27. 12:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az arc inkább ne legyen szőrös. Mindenhol máshol attól függ milyen alkatú,típusú a fiú.
2017. dec. 27. 15:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar ha kicsit szőrös. De ne legyen nagyon az. Nekem egyedül a seggem az ami szőrös,de assem nagyon. A melkasomon alig van szőr,a péniszem körül pedig kopasz. Én nem szeretem ha a partnerem testét szőr borítja. 22f A.
2017. dec. 28. 10:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Has, mellkas, fenék, farok, hónalj, láb legyen szőrös. Enegem ez nagyon felizgat. 20/F
2017. dec. 29. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!