Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, számotokra hol legyen egy fiú szőrős és hol ne? Ti hol mennyire vagytok azok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, a szőrös has, mellkas és farok pl. vonzó vagy taszító számotokra? Vagy a fenék? Nektek hol mennyire az? Ha nem gond, írhatnátok kort is.2017. dec. 26. 17:18
1/15 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, ahogy szereti magán. Ha valaki szőrös az számomra nem az igénytelenség jele, de úgy olvasom sokan így gondolkoznak.
2/15 anonim válasza:
Szerintem szőrös legyen, jobban bejön az, ha szőrös mindenhol. De ha természetesen nem annyira szőrös, az sem zavar.
Csak azt nem szeretem, ha valaki borotválja magát.
3/15 anonim válasza:
Egy szőrös faroktól(here is!) és fenéktől jobban nem tudok beindulni! 😍 19/f
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :) nekem természetesen eléggé szőrös a herém, farkam és a felsőtestem egyaránt, egy időben rávettem magam a borotválásra de aztán egy ideje már úgy hagyom, mert egyszerűen megkopaszítva érzem magam ha leszedem...
2017. dec. 26. 18:11
5/15 anonim válasza:
Én szerintem a szőr az szexi kis mértékben a mellkason és a farokon de a seggen ott lehet minden mennyisegbe es a labon is. Én szőrösnek mondanam magam habar a seggem nem szorosodik.
6/15 anonim válasza:
Ha szerelmes vagyok, akkor egyáltalán nem érdekel, hogy hol szőrös. :-) De magamon szinte semmit nem hagyok. Nem szeretem. Ettől cukibbnak érzem magam... ^.^
7/15 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha intim területen teljesen csupasz... :)
45/bi
8/15 anonim válasza:
nekem a péniszem nagyon szôrös a fenekem csak a luk körül 20 f
9/15 anonim válasza:
Én mindenhol a szoroset szeretem, magamon meg borotvalom szinte mindenhol, néha lent meghagyom 18f
10/15 anonim válasza:
Ha valakinek bundája van a hátán, az az egyetlen ami kicsit taszít, egyébként meg érezze jól magát a bőrében. De pl az pluszpont ha odalent a másik legalább trimmeli, sok szempontból kényelmesebb nekem is.
Én alapból sem vagyok nagyon szőrös, ami van azt is "karban tartom" mert így érzem ápoltnak magam és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!