Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti hordtok valamit, hogy egyértelmű legyen, hogy melegek vagytok?
Én nem hordok, bár valóban nem lenne rossz, könnyebb lenne ismerkedeni, ha lenne ilyen egyértelmű jel. Én olyat is hallottam, hogy aki ilyen szívárványszínű műanyag karkötőt hord, az meleg, de nem tudom, hogy ennek mennyi a valóságalapja.
(Lefogadom, hogy a homofóbok rögtön jönnek majd azzal, hogy akkor hordjunk rózsaszín háromszöget!)
25/F (meleg)
Lehet tudni a beszédükről is hogy ilyen nyálas meg vékony a hangjuk. Úgy járnak mint egy lány, stb.
Na én megmondom ki a b*zi :D
"Na én megmondom ki a b*zi :D"
Abban biztos vagyok, hogy rólam és a legtöbb meleg srácról nem mondanád meg, mert külsőleg semmiben sem különbözünk egy átlagembertől. Csak azért vagy ilyen véleményen, mert nem ismersz személyesen melegeket, pontosabban, nem tudsz róla, hogy ismernél melegeket.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!