Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te, mint meleg srác milyen személyiség vagy?
Nyitottabb, zárkózottabb? Én úgy gondolom nem árt nyitottnak lenni melegként mert kétszer olyan nehéz az ismerkedés. Mégis zárkózottabb vagyok sajnos.
24/f
7-es vagyok nem hiszek amúgy a horoszkópban, kissrác koromban elég csöndes voltam.
Tiniként amikor rájöttem hogy meleg vagyok már jobban kezdtem magam érezni.
Párom Skorpió...
Igaz hogy 15 év van közöttünk, de nagyon intelligens, tanult, sportos csinos pasi. Csöndes, halkszavú, gondokodó mosolygós, de soha nem bulizó típus. És kif jószándékú nem hogy gyűlölködő vagy ilyesmi.
11-es: nem lehetsz a hetes, mert az én vagyok.
Én írtam horoszkóposat, így ha te nem hiszel a horoszkópban, Te nem írhatod előtte meg, hogy igen. :D
Énis oroszlán vagyok srácok!! :D és nekem se volt sose sok barátom... két kezemen meg tudom számolni kb. Az embereket nagyon megválogatom, még azt is kivel hogy beszélek... :D
Eddig nem hittem a horoszkópokban, de egyre többet olvasok utána...
Kérdező: én vagyok a horoszkópos hetes válaszoló.
Az újságbeli horoszkópokba ne nagyon higyj, bár van ami bejön, mert úgy éled át. De inkább asztrológushoz menj, az tényleg a születési képleted alapján fog neked tanácsokat adni az életedre vonatkozóan.
Ja, bocs 5-s voltam és 11-es együtt.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!