Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Te, mint meleg srác milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te, mint meleg srác milyen személyiség vagy?

Figyelt kérdés

Nyitottabb, zárkózottabb? Én úgy gondolom nem árt nyitottnak lenni melegként mert kétszer olyan nehéz az ismerkedés. Mégis zárkózottabb vagyok sajnos.

24/f

2017. dec. 15. 03:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos én is zárkózottabb vagyok...

Nem lehetek nyitott, mert nem szeretném, ha a környezetem megtudná, hogy a fiúk is érdekelnek! Heteroszexuális kapcsolatban élek, de fiúk társaságát is keresem, több-kevesebb sikerrel! Különösen nehezíti a dolgomat, hogy viszonylag idősebb (38) vagyok, és a fiatal 18-20 alatti fiúk jönnek be!

De mint azt szokták mondani, minden zsák megtalálja a foltját, előbb utóbb találok megfelelő partnert...

2017. dec. 15. 08:46
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Nyílt, mert aki ide mer írni az nyílt személyiség.
2017. dec. 15. 09:00
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Én is zártabb személyiségnek mondanám magam és nem azért hogy nehogy kiderüljön hanem egyszerűen nincs idegzetem az emberekhez,mostanába minden pasit offolok a környezetembe aki közeledni akar hiszen tényleg nincs türelmem udvarolgatni meg harcolni, meg alapból hisztis vagyok és kevesen felelnek meg számomra.
2017. dec. 15. 09:25
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Én is elég zárkózott vagyok sajnos, ami eléggé megnehezíti az ismerkedést (de úgy általában a barátkozást is, elég kevés barátom van ezért). Próbálok nyitni azért, de eddig nem sok sikerrel :(

28/f

2017. dec. 15. 11:44
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Kifejezetten extrovertált személyiség vagyok, talán mert a szüleim absz jól fogadták a melegségem.

Egy reptéren kezdtem csevegni a mostani párommal és kiköltöztem hozzá.

Nagyon sok ismerősöm van/volt engem egyáltalán nem feszélyes hogy meleg vagyok sőt!

Könnyen barátkozok, kezdek beszélgetni bárkivel aki szimpi nekem.

Ha nem szimpi vagy gyanús akkor viszont arrébb állok.

2017. dec. 15. 18:12
 6/15 anonim ***** válasza:
82%

Én is inkább nyitottabb alkat vagyok. A baráti körömben (hetero és meleg fiúk és lányok egyaránt) vezéregyéniségként ismernek, aki összetartja a csapatot és akire bármikor számíthatnak a szerettei, ha szükségük van rá. :) Ugyanakkor oroszlán lévén néha elég makacs tudok lenni és ha nem virágnyelven mondják, akkor rosszul viselem a kritikát..

27f m

2017. dec. 15. 23:15
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
6-os: oroszlán vagyok én is, mégse vagyok vezéregyéniség, sőt inkább egyenként szeretek a barátaimmal talizni, mint csoportban. (A barátaim nem is igazán ismerik egymást. :D ) Elkülönült baráti társaságom van, főleg hetero lányok és meleg fiúk.
2017. dec. 16. 08:04
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Akkor Oroszlánok klubja itt egyesüljetek, én az 5-hozzászóló vagyok és július 25-én van a szülinapom!

Vezéregyéniség nagyon nem vagyok, 5-nél több barátom soha nem volt, és olyan csapat az nálam ki van zárva...idegesít! :D

Könnyen barátkozok, sok ismerősöm van, a páromat is így ismertem meg de már kezdek kicsit introvertáltba átmenni most hogy otthonülő srác lettem egy kicsit idősebb és féltékeny 'férjecske" mellett :D

2017. dec. 16. 13:44
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
6-os vagyok (aki vmiért le lett pontozva..), 5-ös: mi értesz az alatt, hogy “olyan társaság”? :)
2017. dec. 16. 14:04
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
7es vagyok. 8-as, én meg egy nappal utánad születtem eme világra, és az exem is oroszlán volt. Két dudás egy csárdában effektus. Pedig általában az oroszlán kijön a másik oroszlánnal, a nyilassal és a rákkal is.
2017. dec. 16. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!