Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ilyen szemelyiseg a melegvilagban; a melegek között? (tovabb lent)
nekem szemely szerint a zsanerem, az ha valaki celtudatos.
hatarozott.
hatalmat sugaroz a kisugarzasa.
inkabb seg*fej mint tul, tul aranyos de van szive es tud szeretni.
ficsur.
ra menös.
nem felenk.
az emberek adnak a szavara mert tudjak hogy nem beszel baromsagokat.
tisztan lato.
meg mondja a frankot akkor is ha az nem tul szep.
tökre macho, es az agyban is, de ezt nem ugy kell ertelmezni hogy nem törödik azzal ha masiknak valami nem jo, vagy nem tetszik, es romantikus tud lenni.
a környezete tiszteli.
szerintetek van ilyesmi karakterü meleg ember?
vagy ez tenyleg meg a heterok között is nagyon ritka?
Van.De az ilyenek általában kihasználják,elnyomják az embereket.
27/F/M
irtam jo tulajdonsagokat is es ez nem vall egyebkent rosszra csak egy eros, nehez karaktert irtam le.
ettöl meg lehet jo ember vagy nem?
tisztaban vagyok vele hogy ez a karakter nagyon ritka, az hogy magyarorszagon vagy külföldön , engem nem akadalyoz a tavolsag. csak lenne mar egy ilyen vegre, több eletet le tudnek egy ilyen szemilyeseggel elni, ha a külseje is passzol, .. egy kommentelö irta hogy ezek az emberek elnyomjak a masikat, nos erröl azt gondolom hogy persze hogy elnyomja, mert alap jaraton egy nehez szemilyeseg, erös. akaratan kivül is, elnyomja, ..
akaratbol meg azt nyomja el akit el tud, akiket el lehet nyomni.
az angyalomnak: ne foglalkozz vele hogy kinek vagy taszito, amikor en erröl almodom hahaaa
szerintem meg nem irtam rossz tulajdonsagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!