Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan, aki egyébként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki egyébként visszafogott személyiség, de a szexben mindig elveszíti a fejét, önkívületi állapotba kerül? És van olyan, aki a szexben sem változik: ugyanolyan visszafogott?

Figyelt kérdés
Elvileg az lenne az ideális, hogy ha az is, aki egyébként egy visszafogottabb személyiség, a szexben teljesen meg tudna változni - de vajon ez-e a jellemző?

2016. jan. 4. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálam ez a jellemző.
2016. jan. 4. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:

nem igazán érthető mit akarsz írni.

Van e visszafogott csaj, aki az ágyban egy vadmacska vagy olyan aki el tudja engedni magát és tud élvezni? Nem ugyanaz!

2016. jan. 4. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen egyén függő, mindkét nővel találkoztam már. Mindenpárom visszahúzódó tipus volt, s valamelyik el tudta magát engedni s amit írtál, fogalma sem volt mit csinált szex közben,(nem volt olyan jó mint gondoljátok) a másik meg egy picit volt "vadabb" mint az általános természete. 30F
2016. jan. 4. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző, miért nem volt olyan jó?
2016. jan. 5. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert karmolt össze-vissza, s lehet picsnak nevezni, de nem tudtam élvezni az együttlétet, mert fajt es néha vérzett is karom, hátam stb.
2016. jan. 5. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!