Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki meleg, az a pénisz miatt az?
A farok vonzza és a punci taszítja? Csak férfias alkatra indul be?
De akkor hogy lehet, hogy melegeknek is feláll nőkre, sőt gyerekük is születik?
Vagy valójában azért meleg egy meleg fiú, mert a férfi mentalitás, személyiség iránt tud csak szerelmet érezni?
sorba megyek:
igen, én igen de ez mindenkinél változó
nekem nem állna fel de valakinek igen ez is változó
nem azért meleg mert annak születik és ez normális és természetes az agyában, mint ahogy neked az hogy nőkhöz vonzódsz testileg is és lelkileg is egyaránt.
Köszönöm a válaszokat. A bátyám miatt kérdezősködtem. Ő melegnek vallja magát, mert azt mondja, férfias gondolkodásmódú személy iránt tud csak szerelmet érezni. Viszont azt is mondja, hogy nincs ráizgulva soha, hogy hú, micsoda fäsz. Női mentalitású emberbe azonban állítása szerint nem tudna beleszeretni, de a női nemi szervtől nem undorodik.
Érdekelt volna, hogy ez alapján meleg-e, vagy mégis milyen nemű emberrel fog egyszer hazaállítani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!