Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki meleg, az a pénisz miatt az?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki meleg, az a pénisz miatt az?

Figyelt kérdés

A farok vonzza és a punci taszítja? Csak férfias alkatra indul be?

De akkor hogy lehet, hogy melegeknek is feláll nőkre, sőt gyerekük is születik?

Vagy valójában azért meleg egy meleg fiú, mert a férfi mentalitás, személyiség iránt tud csak szerelmet érezni?

2013. máj. 10. 01:09
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
valószínűleg: fassetudja.
2013. máj. 10. 01:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
te a punci miatt vagy hetero?
2013. máj. 10. 11:13
 3/8 Béla211 ***** válasza:
97%
Van olyan akinek fel áll nők re hiába vonzódik inkább a pasikhoz.És hiányzik neki valami amit a nőtöl nem kaphat meg. Lehet ,hogy egy heterónak is fel áll na ha egy fiú szopná az inger az inger. Beszélgetem olyannal akinek volt felesége és gyereke de meleg volt Ő mondta hogy gondolatban mindig fiút képzelt oda a neje helyére és úgy nagy nehezen sikerült az aktus. Nekem nem ment lánnyal soha Pedig próbálkoztam. De bármit csinált a lány nekem nem állt fel. Egy fiútól meg elég egy csók és erekcióm van...
2013. máj. 10. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
30%
legfeljebb a passzívoknak,de egy aktívnak nem valószínü.
2013. máj. 10. 22:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

sorba megyek:

igen, én igen de ez mindenkinél változó

nekem nem állna fel de valakinek igen ez is változó

nem azért meleg mert annak születik és ez normális és természetes az agyában, mint ahogy neked az hogy nőkhöz vonzódsz testileg is és lelkileg is egyaránt.

2013. máj. 11. 00:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A bátyám miatt kérdezősködtem. Ő melegnek vallja magát, mert azt mondja, férfias gondolkodásmódú személy iránt tud csak szerelmet érezni. Viszont azt is mondja, hogy nincs ráizgulva soha, hogy hú, micsoda fäsz. Női mentalitású emberbe azonban állítása szerint nem tudna beleszeretni, de a női nemi szervtől nem undorodik.

Érdekelt volna, hogy ez alapján meleg-e, vagy mégis milyen nemű emberrel fog egyszer hazaállítani. :)

2013. máj. 12. 02:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet eldönteni. Amit elmondtál, abból azt venném le, hogy egy férfias, de az ágyban passzív szerepet kedvelő pasival jönne ki legjobban, de a szerelmet nem lehet irányítani ugyebár. Hány éves a bátyád?
2013. máj. 12. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:
30%
egy átalakulóban lévő férfiasabb transzvesztita talán?
2013. máj. 12. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!