Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mi lenne a jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a jó megoldás, higy elmondjam szüleimnek?

Figyelt kérdés

Elhatározásra jutottam, ami az hogy valahogy mostanában szeretném elmondani szüleimnek hogy meleg vagyok, meg van is egy szerelmem, aki viszont szeret.

Csak ott a bökkenő, (nem akarok politizálni) de szüleim erősen jobboldaliak, és sokszor hangot is adnak a melegség ellen. Ettől félek nagyon hogy ugymond a nagy szélsőséges, “be felhősült” nézetükön nem tudnának tovább lépni, nem értenének meg engem. Meg azt se nagyon szeretném hogy anya sírjon.

Nem tudom igazából mi a megoldás, sosincs jó ebben, csak a hozzáálláson múlik. Elég erősen voltam depressziós, de most több mint egy év szomorú időszak után, szeretném ezt a részt is kisimitani. Élvezni akarom a boldogságot korlátok nélkül. Hogy lehetne szerintetek ebben a helyzetben finoman elmondani nekik?

18/F

2017. nov. 30. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem velük laksz és el tudod tartani magad, akkor semmi probléma nem lehet, de az is lehet hogy elfogadnak
2017. nov. 30. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
mikor hangot adnak a melegség ellen , dobd fel nekik a témát , hogy mit csinálnának ha az lennél.... látni fogod a reakciót és ha úgy gondolod vallad be , előbb utóbb elfogadják! sok sikert :)
2017. nov. 30. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A Mai APPRA magyar adását dobd be témának. Volt benne meleg téma. AMúgy meg én várnék, míg kicsit függetlenebb leszel...
2017. nov. 30. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem hangzik túl jól, ami a te szemszögedből csak politikai nézet, az egyeseknek nagyon mély szinte megváltoztathatatlan meggyőződés.

Ettől függetlenül neked kell ismerned őket, és legalább sejteni, hogy reagálhatnak.

Érthetően, önmagad felvállalása egy nagyon fontos dolog, de könnyen lehet, hogy ez még mindig a könnyebb helyzet, mint ha tudnának róla.

De abszolut támogatlak, az is lehet, hogy pont ideje lenne szembenézniük a valósággal.

Fiatalabb koromban azt hittem később majd könnyebb lesz, de egy ponton túl, ismét csak nehezebb szóval talán jobb előbb felvállalni.

Én pl az egyik esetben azt mondtam, egy ideje már van egy párom.

És aztán kb 2 mondattal később, hogy ő fiú.

A másik esetben, mikor feszültebb voltam és nehéz volt kimondani, csak annyit mondtam “meleg vagyok”.

Nagyon nehéz mondat, de hamar kinnt van.

Jól jöhet a hosszabb felvezetés, ha neked úgy könyebb, de valójában azt hiszem ha a szülők felé azt közlöd meleg vagy, akkor ezután az infó után úgy sem marad meg nekik semmi más.

Tehát talán könnyebb csak a lényeget elmondani.

De azt javaslom, olvass pár coming out történetet, mások hogy csinálták. Én is ezt tettem és ez valamennyire segített.

2017. dec. 1. 05:53
 5/7 anonim ***** válasza:
10%
Vegyél egy szivárványos pólót amire rá van írva hogy I,m gay szerintem totál hatásos
2017. dec. 1. 08:55
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Troll kérdés...
2017. dec. 1. 09:41
 7/7 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Szia szerintem külön-külön beszélgess el szüleiddel elsőre azzal akihez közelebb állsz. Én anyám ak mondtam el először ő meg szép lassan "beadagolta" a vaskalapos apámnak. De minden család más kicsit nincs erre egyeetlen jó recept.
2017. dec. 4. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!