Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg szex unokatestvérrel?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg szex unokatestvérrel? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Partnerkereső oldalon megtaláltam az unokatesóm, akinek a nyilvánosan látható képeiről ki van kockázva az arca, de a képek hátterei, plusz az adatai alapján 100% hogy ő az.

+ Ő dugásban passzívnak írja magát, én meg aktív vagyok. Anyukám öccsének a fia, évi párszor találkozunk családi eseményekkor (húsvét, egy-két szülinap), jól eldumálgattunk mindig, normális arc, de semmi extra nem volt eddig. Arca és alkata a jó értelemben átlagos, akivel szerintem a legtöbb férfi elfogadna szexelni.

Biszex vagyok, de voltam már két sráccal is, neki pedig tudom hogy nem volt még barátnője, mondjuk ennél többet nem tudtam róla.

A kérdés: Rá írjak? Egyből felfedjem magam? Hogy legyen? Tegnap találtam meg és azóta már egyszer kivertem erre a gondolatra.

24/F, 25/F

2017. nov. 20. 16:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Csapassátok ;) biztos őis akar téged
2017. nov. 21. 08:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér, legfeljebb nemet mond. Szerintem jobb az őszinteség, mondd meg neki hogy ki vagy, már rögtön az elején. Ha ez a családon belüli dolog neki probléma, akkor derüljön ki egyből.
2017. nov. 21. 09:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én az unokatesomat 2 szer leszoptam, mert megengedte. Amugy hetero és gyönyörű fiu.
2017. nov. 21. 10:32
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Próbáltam normálisan hozzáállni az egyet nem értőkhöz is, még ha ők nem is mindig.

Írtam neki az előbb, képeket küldve és hogy felismertem. Meglátjuk mi lesz.

2017. nov. 21. 11:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én lefeküdtem az unokatesómmal egyszeri alkalom volt semmi olyan amit itt irkálnak. Amúgy mi is 2 fiúként szexeltünk. Ha közösen meg egyeztek nincs ebből semmi. Másnak meg semmi köze hozzá , mi igy áltunk a dologhoz.
2017. nov. 21. 13:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Drokkolok nektek. Jöjjön össze a dolog. Sok örömet szerezhettek egymásnak.
2017. nov. 21. 13:30
 17/20 A kérdező kommentje:

Válasza:

"Nekem ok. De a családból soha senkinek nem mondjuk, gondolom nálad se tudják. Előtte jó lenne talizni, dumálni egy kicsit, inni valamit mert ez nekem új veled, nagyon beütött hogy te írtál. Amúgy nálam az albiban szokott hely lenni hétköznap késő délután és kora este. Küldj képet a farkadtól és cserébe küldök a farkamről+fenkemről"

2017. nov. 21. 13:47
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Felveteleket privatba varom :)
2017. nov. 21. 13:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

én is unokatesommal csinálom rajtunk kívül nem tudja senki

20 f

2017. nov. 22. 10:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
írj mi volt, drukkolok, nekem lenne meleg/bi uncsitesom biztos megkornyekeznem
2017. nov. 24. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!