Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívok! Nektek volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívok! Nektek volt már olyan pasitok aki szex mániás volt? Hogy bírtátok?

Figyelt kérdés
2017. nov. 16. 12:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
volt és a végén már nehezen
2017. nov. 16. 12:54
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Én kipróbálnám mindkét oldalról:D eléggé az vagyok :3 21f
2017. nov. 16. 13:09
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Ismerkedtem egy sraccal mar az elso randin is latszott hogy imadja a szexet de akkor csak lazabb dolog tortent mikor beadtam a derekam a szexre ugy a 6. menet utan elkuldtem a fenebe pedig meg birta volna, es mondtam neki hogy en nek akarok tole semmit szamomra eleg visszataszito dolog.
2017. nov. 16. 13:52
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Az nem nevezheto szexmaniasnak, aki meg sose csinalta. Az csak kanos.
2017. nov. 16. 14:06
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Volt. Eleinte nehezen, később egyre jobban, sőt! Imádtam, hogy annyira aktív vadállat.
2017. nov. 16. 14:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem zavarja hogy csak orál lenne akkor reggeltől estig csak szopnám, bármikor, bárhol.

21f kecskemét

2017. nov. 16. 17:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Én ismertem egy sexmániás, sex-animal hírű irtó extrém sexi jóképű srácot- férfit Londonban..

Megtetszettem neki és kb 4 hónapig jártunk...

Na, kb havi 3 szex volt ami irtó jó volt, de kevés.

Annyit dolgozott mint az állat, a nap végére elaludt, bealudt én meg bámultam a gyöynörű pofikáját, meg a gyönyörű testét és reggel a zuhi alatt egy gyors szopás és még numera sem ment neki..

És engem irigyelt vagy 200 meleg...

Na, amikor egynek elmondtam hogy mi lett a szakítás oka leromboltam a nimbuszát...

2017. nov. 16. 18:24
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
A szomszédomban lakott egy cigány férfi,hát ő rendesen nyomta egész éjjel...
2017. nov. 20. 10:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Ugyan nekem még semmilyen kapcsolatom nincs és nem is volt. De én is valamelyest szex mániásnak mondanám magam.

Így szívesen örülnék egy olyan partnernek aki szintén az. Még jobb lenne ha az egyik szomszédom lenne így csak át kénne mennem hozzá :P

2017. nov. 20. 16:24
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
jól, imádok ugyanis szopni
2017. dec. 8. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!