Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok! Nektek volt már olyan pasitok aki szex mániás volt? Hogy bírtátok?
Ha nem zavarja hogy csak orál lenne akkor reggeltől estig csak szopnám, bármikor, bárhol.
21f kecskemét
Én ismertem egy sexmániás, sex-animal hírű irtó extrém sexi jóképű srácot- férfit Londonban..
Megtetszettem neki és kb 4 hónapig jártunk...
Na, kb havi 3 szex volt ami irtó jó volt, de kevés.
Annyit dolgozott mint az állat, a nap végére elaludt, bealudt én meg bámultam a gyöynörű pofikáját, meg a gyönyörű testét és reggel a zuhi alatt egy gyors szopás és még numera sem ment neki..
És engem irigyelt vagy 200 meleg...
Na, amikor egynek elmondtam hogy mi lett a szakítás oka leromboltam a nimbuszát...
Ugyan nekem még semmilyen kapcsolatom nincs és nem is volt. De én is valamelyest szex mániásnak mondanám magam.
Így szívesen örülnék egy olyan partnernek aki szintén az. Még jobb lenne ha az egyik szomszédom lenne így csak át kénne mennem hozzá :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!