Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszítanak a passzívok aktív létemre, tulajdonképpen egyáltalán nem vonz az anális szex, most én mi is vagyok?
24 éves vagyok. Szóval aktívnak mondanám magam, habár sosem voltam abban a pozícióban konkrétan. Passzív fél sosem voltam, nem akartam és nem akarok lenni.
Nem volt sosem semmilyen anális szex élményem, nem is véletlenül. Egyáltalán nem vonz egyik oldalról sem. Most arra nem térnék ki, hogy dugás nem egyenlő szexszel, de remélem ez alapértelmezett.
Idáig volt 3 hosszú kapcsolatom, aktív fiúkkal, egyik sem az anális szex hiánya miatt ment tönkre, tulajdonképpen ők is nagyjából ugyanúgy gondolkodtak hozzám hasonlóan ez ügyben. Jónéhány alkalmim is volt, szintén kivétel nélkül aktívnak mondott srácokkal.
Most a legutolsó szakításom óta ismét próbálok ismerkedni különféle oldalakon, célom egy kapcsolat lenne, viszont folyamatosan falakba ütközöm az anális téma miatt. Úgy vettem észre, hogy akinél meglátom azt, hogy passzív/uni passzív, sőt, csak azt, hogy uni, azt automatikusan ignorálom, nézhet ki bárhogyan. Taszít a gondolat, hogy valaki olyannal legyek kapcsolatban, aki szereti, ha dugják. Nincs bajom a passzívokkal egyébként, nem tartom a tevékenységet isten elleni bűnnek sem, semmi ilyesmi, csak nekem sajnos ez a fura preferenciám van, ha rólam/kapcsolatról van szó.
Fordítva sem könnyebb, ha egy aktívval beszélek, és neadjisten neki is bejövök, ott is hamar vége lesz a beszélgetésnek, ha erre a témára kerül a sor.
Az ilyen pozíció rubrikákat nem is szoktam kitölteni, mert ha azt írom be, hogy aktív vagyok, akkor esetleg elriasztom a többi aktívot, mert mondjuk fél, hogy megdugom + még a passzívakat is bevonzom, akiket meg nem akarok. :D
Arra jöttem rá, hogy idáig tök szerencsés voltam, hogy pont olyan emberekkel hozott össze az élet, hogy nem is kellett ezen gondolkodnom, most viszont többszörösen hátrányos helyzetűnek érzem magam, s tökre kilátástalannak tűnik ez az ismerkedéses sztori.
Szerintem lehet találni olyan passzív fiút,aki nem szereti,ha dugják.
Amúgy párkapcsolatban szerintem nem elsődleges a szex.
Én is fejben inkább passzív vagyok,viszont nem nagyon vonz a gyakorlatban az anális szex.
Amúgy ismerek olyan párt,ahol mindkettő aktív.
De olyan párt is,ahol nem szexelnek egymással,csak érzelmi közösségben vannak.
Ha mindenképpen nevet szeretnél arra, hogy "mi vagy", az angol nyelv a 'side' szót használja azokra a homoszexuális férfiakra, akik aktív szexuális életet élnek (tehát nem aszexuiálisok) annak számos elemével, csók, simi, közös maszti, orál, frottage, csak épp nincsen anál.
Itt ebben a felállásban nem tudom mennyire van értelme az aktív/passzív kategóriáknak, de szerintem ez tök jó, hiszem a szokásos esetben ha két aktív van és minden áron dugni akarnak, vagy két passzív, az szívás, nem lesz jó,de két 'side' nem fog ilyesmi miatt szétmenni.
Egyébként én is hasonló cipőben járok, jó olvasni, hogy egyre több srác gondolkozik hasonlóan :-l
Úgyhogy ne aggódj kedves kérdező, biztosan fogsz magadnak találni párt!
A Romeon meg a "dugás" rublikához jelöld azt hogy nem érdekel, aztán kész.
Úristen, 3-as4-es! Köszönöm szépen ezt a cikket! Tök jó lenne, ha elterjedtebb lenne az egész kifejezés és létforma, s nem kellene ilyen kisebbség a kisebbségben érzéssel lennem.
Sokat gondolkoztam a kérdésem témáján azóta is. Ha nem szexuális oldalról nézem ezt a kérdést, akkor úgy fogalmaznám meg, hogy felbasz, hogy nekem szerepet kell választanom egy kapcsolatban. Ha most ugye a tipikus szterotípiákat nézem, az aktív az irányító, domináns, férfiasabb stbstb., míg a passzív nagyjából az ellentetje, az alárendeltebb.
Na már most ha én ezek alapján tipizálom magam, akkor aktív vagyok, viszont én ugyanilyen tulajdonságú embert keresek társnak. Nem vágyom rá, hogy bármennyire is dominánsabb legyen, arra sem, hogy bármennyire szubmisszívabb legyen, hanem ugyanolyan, idézőjelesen normális legyen, mint én.
Még mindig a sztereotípiákból kiindulva (tudom, hogy nem mindenkire vonatkoztatható) azért is jönnek be az aktívak, mert általánosan ezek a tulajdonságok vonatkoztathatók rájuk, míg a passzívoknál erőteljesen megjelennek az ún. "feminin" külső-belső jellemzők is, ami nálam teljesen lelohaszt. Az anális közösülés vágya, hogy valaki arra vágyik, hogy behatoljon belé - nálam teljesen antiférfi.
Tudom, hogy egy párkapcsolat nem a szexre épül, de határozottan nem vagyok aszexuális sem, vágyni szoktam a partneremre. És a szex terén (ugye anál kizárva) teljesen "uni" vagyok, oda-vissza játék ez. :)
Némileg hasonló vagyok én is, az anális szex nem annyira hoz lázba (nincs is benne nagy tapasztalatom), meg ez egész aktív-passzív felosztás is valahogy idegen. Nem is tudom magamat sem egyértelműen elhelyezni, de nem is igazán akarom :)
27/F
Hát igazán örülök, hogy "segíthettem" :-)
Igazából szerintem sokkal több embert érint ez a kérdés, mint gondolnánk, csak tényleg a meleg világ annyira dugáscentrikus(nak tűnik nekem legalább is), hogy ezt szerintem sokan úgymond szégyenlik is, mármint bevallani hogy bocsi de nekem ez nem pálya.
Én egyébként nem érzem, hogy antiférfi lenne, aki kívánná az análszexet passzívként, ez az egész annyira csak egy fizikális dolog, senki nem lesz kevésbé férfi attól, hogy vmi a seggébe kerül,még a hetero pasik egy része is bukik erre.
Ugyanakkor totál mesterkéltnek érzem, hogy két azonos nemű embernél ezt tényleg előre le kelljen ezt szögezni, és ez a szerep határozzon meg mindent, és neadjIsten emiatt ne jöhessen létre egy kapcsolat két egyébként összeillő ember között.
Na de látod, azért volt már pozitív tapasztalatod ezen a téren, nem is egy, így szerintem ez is arra utal, hogy igenis vannak ilyen srácok, és fogsz találni hozzád illő párt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!