Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy homoszexuálisként csak a passzív szerepet kívánom és kedvelem?
Mert ez egy létező jelenség.
Én meg csak aktív vagyok, barátom pedig csak passzív. Egyszer akarta kipróbálni fordítva kiváncsiságból, tudni akarta nekem milyen érzés lehet dugni. :D De aztán persze nem 3lvezte egyikünk se.
Én is passzív vagyok, bár aktívot se találok :(
18F
Én full passzív vagyok. Nemhogy nem tudnám elképzelni, hogy én legyek az aktív fél, kivitelezni sem tudnám.
Mindenki más. Jelen esetben ugye három verzió van.
Nincs ezzel gond, amíg mindenki ott van, ami őt kielégüléssel tölt el.
Egyébként személy szerint nekem fontosak a szerepek, csak olyannal jönnék össze/járnék össze, aki teljesen aktív.
Egyébként rossz kimondani, de hidd el, hosszútávon jobban jársz a szakítással. Inkább legyél szingli és majd szedjen fel egy 100% aktív srác, minthogy szenvedj. Ha megdugod a párod, akkor nemcsak lelkileg, hanem már testileg is így lesz. Nem éri meg. Mondjuk, első körben nem kell véget vetni a kapcsolatnak, próbálj meg vele beszélni. De, ha ennyire be van gyöpösödve, és kételkedik abban, ami neked örömet okoz... -sajnálni sem tudom a buta logikáját-, akkor hidd el, jobb lesz neked nélküle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!