Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Ti mennyire örültök annak ha a passziv srác könnyen tágul? F23
Én imádom, egyszerűen mesés élmény *-*
Ujjazni is szeretek, és amikor azt érzem, hogy szinte eszi az ujjaim, és 2 perc alatt már 3 is bent van, akkor már nagyon felajz már a helyzet és kőkeményre szilárdulok ott lent :D
Sosem tapasztaltam még olyat, hogy valaki túltágul... inkább az fordult velem elő sokszor, hogy a passzív azt gondolta, hogy ő már elég tág, és sutty rám ült, de hát benézte, mert mégse volt olyan tág.. Mondanom sem kell h utána nem szexeltünk. Na meg olyan is volt, nem egy, hogy nem is tudott kitágulni annyira, hogy a makkom bemenjen, már minden baja volt akkor, és egy jó adag síkosító sem segített..
Inkább táguljon a passzív :3
Már csináltam olyat, hogy miközben hágtam a nyunyit becsúsztattam még egy ujjat neki, hát az egy dolog h én ettől majdnem elélveztem, de ő neki már ilyenkor nagyon kiakadtak a szemei :D
22 m (aktív)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!