Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Nektek vagy a fiútoknak van nagyobb farka? Ki az aktív és ki a passzív?
Figyelt kérdés
Kapcsolatban vagy szexkapcsolatban lévő melegek válaszai érdekelnének. Mekkora a ti farkatok és mekkora az övé? Befolyásolja ez azt hogy ki az aktív és ki a a passzív?2017. jún. 5. 19:51
1/10 anonim válasza:
Az enyém nagyobb, DE NEM emiatt vagyok én az aktív.
2/10 anonim válasza:
én vagyok az aktiv, és az enyém a nagyobb. de ugy gondolom nincs semmi összefüggés a kettő között. az én farkam 17cm
a páromé 15cm
3/10 anonim válasza:
Az enyém nagyobb, de az enyém se nagy, hanem átlagos...16cm, az övé 14cm..Ja és én vagyok a passzív (a kapcsolatban, de én amúgy uni vagyok) 18/f
4/10 anonim válasza:
Az én és a pasim között az a különbség, hogy nekem nagyobb a farkam, a pasim meg nem létezik:D
5/10 anonim válasza:
utolsó kapcsolatomban én voltam az aktív és nekem volt nagyobb. de pl a mostnai összejárós kapcsolatomban passzív is vagyok pedig itt is nekem a nagyobb
6/10 anonim válasza:
Tenyleg le kell pontozni? Csak egy kis humor:D
7/10 anonim válasza:
#4 - Nekem tetszett. Manapság kihalt a humor mindenkiből kb. :D
8/10 anonim válasza:
A barátomé - ő a passzív - hosszabb, az enyém (én a full aktív) a vastagabb. :)
Tökéletesen passzolunk szexuálisan (is).
f,29
9/10 anonim válasza:
barátomnak hatalmas van de ő a passziv nekem 15
10/10 anonim válasza:
Nekem kisebb, a páromnak nagyobb, én vagyok az aktív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!