Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex unokatestvérrel? Mit gondolsz róla?
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:47
Írta a legjobb választ és milyen igaza van :))
Amúgy velem is megtörténhetett volna persze kedves"mindenki magából indul ki" kommentelők,ha lenne unokatestvérem,de mivel a szüleim egykék ezért ez elég nehezen kivitelezhető.De azért persze biztos velem történt meg :))
Egyébként ismertem olyat is,aki a saját nagynénjével feküdt le.De mielőtt azt gondoljátok hogy az is velem történt meg,ismét elmondanám hogy a szüleimnek nincsen testvére... :))
lehet velem is megtörténhetett volna...
unokahugom rajongott értem egy időben. bitkóztam, tetszett neki a testem, és dicsért meg ilyesmi.
Ő is fiatalka, de nagyon hamvas gyönyörű testű és 18 éves volt. énazért jóval idősebb. megfordult a fejemben, mert tényleg angyon szép, de nem eröltetem semmit, és lett pasija, és minden maradt a régiben.
Ha nem az unokatesóm lett volna úgy rástartolok, hogy csak na.
egy bombázóa csaj számomra(külsőleg)
szerencsésnek tartom pasiját biztos odavan érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!