Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg szex unokatestvérrel? Mit gondolsz?
Partnerkereső oldalon megtaláltam az unokatesóm, akinek a nyilvánosan látható képeiről ki van kockázva az arca, de a képek hátterei, plusz az adatai alapján 100% hogy ő az.
+ Ő dugásban passzívnak írja magát, én meg aktív vagyok. Anyukám öccsének a fia, évi párszor találkozunk családi eseményekkor (húsvét, egy-két szülinap), jól eldumálgattunk mindig, normális arc, de semmi extra nem volt eddig. Arca és alkata a jó értelemben átlagos, akivel szerintem a legtöbb férfi elfogadna szexelni.
Biszex vagyok, de voltam már két sráccal is, neki pedig tudom hogy nem volt még barátnője, mondjuk ennél többet nem tudtam róla.
A kérdés: Rá írjak? Egyből felfedjem magam? Hogy legyen? Tegnap találtam meg és azóta már egyszer kivertem erre a gondolatra.
24/F, 25/F
Simán ráírnék ott, nagy szmájlik közepette :D
Max ha nem jössz be neki, megbeszélitek, de ennyi.
Az unokahúg más!!!
Unokahúg, unokaöccs: A testvéred gyereke!
Unokatestvér: A szülőd testvérének a gyereke. (A szüleitek egymás testvérei.)
MAGYARORSZÁGON LEGÁLIS ÖSSZEHÁZASODNI IS UNOKATESTVÉREDDEL, mármint ha különböző neműek vagytok. De akkor gyereket is csinálhattok. Ha annyira abberrált, miért nem bünteti a törvény?
Unokatestvér: A szülőd testvérének a gyereke. (A szüleitek egymás testvérei.)
Tehát első fokon unokatestvér. Ebből lesznek a nem normális gyerekek. Nem hinném hogy legális lenne ez. De bocs ha tévedek. Bocs de én meg aközött nem látok különbséget hogy apuci testvérének a lányát vagy a fiát tömöd. Egyik se normális. De ez csak az én véleményem.
Igen, Magyarországon ez legális. Mármint első unokatestvérrel összeházasodni és gyereket nemzeni is (heteróknál). Igen, kicsivel több az esély az aberállt gyerek születésére, de nagyságrendileg sem annyi, mintha két testvér dug egymással, vagy más egyenesági rokonok. (heteróknál)
Egy neműek vagyunk, nem lesznek gyerekek.
"Apuci testvérének a fiát vagy a lányát tömöd" - Ezt most úgy írtad mintha egy fiatalabb, tapasztalatlanabb embert használnék ki. Anyukám öccsének a fia, de Ő AZ IDŐSEBB 1 évvel én nálam. Nem elcsábítok mondjuk egy tizenéves, tapasztalatlan fiatalt, hanem dugni szeretnék egy másik felnőttel, kölcsönös beleegyezés alapján, aki nem egyenes ági rokonom, akivel a törvény engedi a szexet és akivel ha külön neműek lennénk, még a törvény előtt házasok is lehetnénk (de ez utóbbi már csak nagyon elmélet, nagyon példa).
(A Trónok harcát nézed/olvastad?)
Köszönöm a véleményed.
Szerintem, ne erőltesd ezt a témát!!! Kicsit beteg ötlet.
(Még belegondolni is gusztustalan, ahogy én elképzelem magam az uncsitesómmal..)
Persze, ha téged ez tenne boldoggá.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!