Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meleg vagyok hogyan feküdhetnék le egy lánnyal? Lehetséges ez? 18/f
Nekem, amikor elmondtam először, hogy meleg vagyok azt mondták, hogy próbáljam ki a csajozást, csókoljam meg és akkor majd megtudom, ha tényleg nem vonz a dolog...Nem értette meg, hogy a csajok nem csak hidegen hagynak, hanem visszataszítóak számomra, azonnal a szájába hánytam volna...
Ne erőltesd a dolgot! Komolyan mondom! Csak magadban okozol kárt, ha ennyire nyomod magadat a természeted ellen. Melegnek lenni lehet jó is...
Nekem még az is ott van emellett, hogy szerelemből akarom elveszíteni és azt se értik meg sokan, de akkor se eröltetem. Tudom, nem lenne jó érzések nélkül csinálni, még ha menne is...
21/F
U.i.: Ha valamit szeretnél ezzel kapcsolatban írni, írj nyugodtan. :)
Nagyon gaz vagy uristen.. ez szanalmas.
Inkabb auz csinalnad ami jol esik.
Miért csinálod, ha ennyire taszít a téma? Nem jó valamelyik standard lerázós szöveg a celebvilágból, ha valaki megkérdezi, miért nem dugsz, jársz csajokkal?
"Karrieremre/munkámra/tanulmányaimra szeretnék koncentrálni és nem a párkapcsolatra"
"Túl elfoglalt vagyok a csajozáshoz, zsúfolt az életem"
"Majd megtalálom az igazit, ha eljön az ideje"
"Van egy lány, még ismerkedünk, de messze lakik, nemtom mi lesz"
"Nincs csajom, még túl kell lennem az előző csalódásomon"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!