Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha meleg vagyok hogyan feküdhe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meleg vagyok hogyan feküdhetnék le egy lánnyal? Lehetséges ez? 18/f

Figyelt kérdés
Évek óta tudom h meleg vagyok, de szeretnék lefeküdni egy csajjal. Hogy oldható ez meg ha sem a csaj, sem a csajjal való szex nem izgat?

2017. nov. 20. 15:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
De miért akarsz le feküdni lánnyal ha nem izgat a dolog? :D
2017. nov. 20. 15:45
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Elmész egy igényes, neked tetsző prostihoz, elmondod hogy mivan, aztán ha vállal és feláll rá a farkad, onnan már "sima ügy". Nem megbántani akarlak ezzel a prostis lehetőséggel, csak ha egy random egyéjszakás csajt lehánysz mielőtt még elkezdődne az aktus, az enyhén ciki:D De miért akarsz lefeküdni egy lánnyal, ha nem izgat szexuálisan? Nem hiszem hogy fel fog rá állni ha nincs vonzalom.
2017. nov. 20. 15:47
 3/20 anonim ***** válasza:
56%
Próbáld meg felszedni, flörtölj vele mintha tetszene neked. Ne mondd el neki, hogy meleg vagy.
2017. nov. 20. 16:05
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, amikor elmondtam először, hogy meleg vagyok azt mondták, hogy próbáljam ki a csajozást, csókoljam meg és akkor majd megtudom, ha tényleg nem vonz a dolog...Nem értette meg, hogy a csajok nem csak hidegen hagynak, hanem visszataszítóak számomra, azonnal a szájába hánytam volna...

Ne erőltesd a dolgot! Komolyan mondom! Csak magadban okozol kárt, ha ennyire nyomod magadat a természeted ellen. Melegnek lenni lehet jó is...

Nekem még az is ott van emellett, hogy szerelemből akarom elveszíteni és azt se értik meg sokan, de akkor se eröltetem. Tudom, nem lenne jó érzések nélkül csinálni, még ha menne is...

21/F

U.i.: Ha valamit szeretnél ezzel kapcsolatban írni, írj nyugodtan. :)

2017. nov. 20. 16:32
 5/20 A kérdező kommentje:
Azért akarok lefeküdni egy csajjal hogy senki ne jöjjön rá hogy meleg vagyok. Már sejtik, vagy csak cseszegetnek vele hülyeségből, de ha egy buliban megdugnák egy ilyen pletykásabb csajt az mindenkinek elmondaná hogy lefeküdtünk és akkor már nincs is pletyka arról hogy meleg vagyok :)
2017. nov. 20. 17:01
 6/20 László Próféta ***** válasza:
13%
ebbe nem szívesen szólok bele, de próbálj meg egy olyan csajjal összejönni, amelyik szereti (vagy imádja) az anál szexet is. A későbbiek folyamán pedig áttérhetsz a másik lyukjának részére is.
2017. nov. 20. 17:32
 7/20 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon gaz vagy uristen.. ez szanalmas.

Inkabb auz csinalnad ami jol esik.

2017. nov. 20. 17:46
 8/20 A kérdező kommentje:
Miért lennék szánalmas? Csak mert nem akarom magam kitenni a sok rosszindulatú embereknek, és mive nem vagyok rá büszke ezért nem is akarom felvállalni?
2017. nov. 20. 19:02
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért csinálod, ha ennyire taszít a téma? Nem jó valamelyik standard lerázós szöveg a celebvilágból, ha valaki megkérdezi, miért nem dugsz, jársz csajokkal?

"Karrieremre/munkámra/tanulmányaimra szeretnék koncentrálni és nem a párkapcsolatra"

"Túl elfoglalt vagyok a csajozáshoz, zsúfolt az életem"

"Majd megtalálom az igazit, ha eljön az ideje"

"Van egy lány, még ismerkedünk, de messze lakik, nemtom mi lesz"

"Nincs csajom, még túl kell lennem az előző csalódásomon"

2017. nov. 20. 19:30
 10/20 anonim ***** válasza:
77%
Hát bakker, ha ezzel lehet csajt dugni, akkor én is hominak fogom titulálni magam ezután! ":-D
2017. nov. 20. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!