Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktívok miért a fiatalabb passzívot szeretik?
Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 17:45
1/12 anonim válasza:
Mert nekem ők nőiesek, és ez nekem fontos.
24 vagyok, és a 18-20 közöttieket szeretem.
2/12 anonim válasza:
Van sok aktív aki a nála idősebb passzívat szereti.
Szerintem inkább a korkülönbség a lényeges.
Egy huszonéves passzív egy negyvenes-ötvenes aktívval...vajon az sok vagy kevés az a korkülönbség ami köztük van?
3/12 anonim válasza:
Én 60 vagyok és a fiatalok jönnek be
6/12 anonim válasza:
Általában azt mondják egy meleg életében mindig az idősebb pasikkal kezdi és egyre fiatalodnak a párok mellette.
Akár passzív akár aktív.
Ha van egy ötvenes passzív, őt egy idősebb aktív nehezen dugná meg...
Egy keményfarkú 25 éves viszont igen.
Én 23 vagyok passzív a párom pedig 39 éves.
Nagyon jól megvagyunk együtt.
7/12 anonim válasza:
Csak nekem tűnik helytelennek az, hogy a "passzív" meg "aktív" szóhoz mindenki "-ot" és "-ok" toldalékokat tesz? :D Én mindig "passzívat" mondok.
8/12 anonim válasza:
En 30p vagyok es a fiatal aktivak jonnek be ;)
9/12 anonim válasza:
19/F nekem is a fiatalok de a velem egyidősek is ha érdekel írjatok
10/12 anonim válasza:
Ez nem feltétlen igaz, én szerintem sokkal több nálam 5-10 évvel fiatalabb aktívval voltam, mint idősebbel.
31 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!