Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam egy srácba, mi a teendő?
Ismerkedj bele, beszélj hozzá, közeledj felé...Tapogatózz ezügyben és ha elfogadóbbnak tűnik, utalj burkoltan a dologra, aztán lehet, ő maga fogja felfedni magát. :D
Tudom, hogy félsz és "mi van, ha" de ha nem is próbálkozol, akkor meg tuti nem lesz semmi, így meg azért elmondhatod, hogy te megtetted a tőled telhetőt.
Szurkolok! :D
Ha kicsit több infót adnál a helyzetről, könnyebb lenne válaszolni. Mennyire ismeritek egymást? Lehetne belőle probléma, ha kiderülne a dolog? (Munkahelyen vagy suliban.) Hány évesek vagytok? Tudsz valamit a magánéletéről?
De így ennyi alapján azt mondanám, hogy próbálj közelebbi kapcsolatba kerülni vele, alakítsd úgy az életed, hogy sokat legyetek együtt. Ne félj közeledni hozzá, ne félj attól, hogy elrontod. Ha nem próbálod meg, utólag jobban fog fájni a "mi lett volna, ha...", mint egy esetleges elutasítás. De ez csak az én véleményem a személyes tapasztalatom alapján. Lehet hogy a te helyzeted teljesen más, mint az enyém volt, ezért is mondtam, hogy jó lenne több infó.
Köszi a válaszokat!
Mindketten 16-17 évesek vagyunk, pár hete kezdtük el ismerni egymást, magánéletérők is csak pár dolgot tudok, de nagyon megtetszett, hogy nyugodt és nem gyerekes mint a többiek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!