Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meleg vagyok hogyan feküdhetnék le egy lánnyal? Lehetséges ez? 18/f
Felejtsd el ezt az egészet.
Tegyük fel sikerülne olyan helyzetbe kerülnöd egy pletykásabb csajjal, mi lesz ha felsülsz, mert mondjuk fel sem áll, vagy csak alapból béna vagy melegként egy nővel szexuálisan?
Akkor majd szépen azt fogja elmondani mindenkinek, az mennyivel lesz jobb ha ráerősítessz ezzel a már amúgy is meglévő feltételezésre?
Nem szeretnélek bántani én is, pedig valóban szánalmas lenne csak ezért összejönni egy csajjal.
Nem kell “hírdetni” meg “büszkének lenni” , meg elmondani, hogy meleg vagy, egész egyszerűen legyen már benned annyi tartás, hogy nagy ívben les++rod az emberek véleményét.
Senkinek semmi köze hozzá, hogy voltál-e már csajjal.
Emelkedj felül ezeken a dolgokon, még mielőtt valami hülyeséggel igazán elcseszed az életed.
Amúgy meg régen rossz, ha olyan emberek társaságában vagy akiknek ennyire kell tartani a véleményétől.
Én is tudom milyen ez, hisz meleg vagyok éppen csak pár évvel idősebb, de komolyan ne csináld ezt.
Keress inkább más embereket, más társaságot vagy akármi, de ezt ne.
"Miért lennék szánalmas? Csak mert nem akarom magam kitenni a sok rosszindulatú embereknek, és mive nem vagyok rá büszke ezért nem is akarom felvállalni?"
Nem kell büszkélkedni vele, de szégyellni sem. És azért vagy szánalmas, mert mocsok módon ki akarsz használni egy csajt, csakhogy védd a nem létező jó híredet.
Azért lennél szánalmas mert aljas módon kihasználnál egy nőt, elhitetnéd vele hogy vonzódsz hozzá, hazudnál neki, kihasználnád és mindezt a saját kényelmed miatt.
Nem az a szánalmas, hogy meleg vagy, hanem az, ahogy más emberekhez viszonyulsz. Attól, hogy te a fiúkat szereted, még nem kezelheted használati tárgyként a lányokat (vagy bármilyen nemű embert) mert az szexuális orientációtól függetlenül undorító.
21f/meleg
Mindig jókat mosolyogtam azokon a tini gyerekeken, akik ilyen határozottan kijelentik magukról, hogy ők melegek, vagy biszexuálisak, vagy bármi mások. Tini korban a szexuális identitás még kiforratlan és bármi változhat bárhova. Nem akarok semelyik tizenéves kisbaba lelkébe gázolni, biztos vagyok benne, hogy ti nagyon komolyan veszitek magatokat, én azért inkább azt javaslom, hogy adjatok egy esélyt a "hagyományos" vonalnak is, hátha kiderül, hogy mégis járható út a számotokra.
Kérdező úgy tudsz lefeküdni egy lánnyal, hogy felszeded és lefekszel vele, amikor ő is akarja azt, némi udvarlás után. Sok sikert!
37F
Azt fogja elmondani, hogy nem állt fel a farkad, hogy nem vagy jó az ágyban stb.
Egyrészt nincs közük hozzá ha esetleg meleg vagy, másrészt nem fognak megjegyzéseket tenni mert nem mernek, még egy kisebb városban sem.
Mindenkinek megvan a maga problémája, te is vissza szólhatsz olyat ami a másiknak ciki és akkor egálban lennétek, ezt biztos nem akarja senki.
Az írásodból úgy tűnik mintha kb 14 éves lennél, mert egy ennél idősebb korú sohasem alázkodna meg ennyire, és nem foglalkozna azzal hogy mások mint gondolnak.
Ők mások.
14-es azért én 12 évesen már női fehérneműket próbálgattam a kiforratlan lelkivilágommal és az első 20 évesre rácuppantam pár évre, igaz gyöynörű kék szemei voltak és együtt jártunk évekig.
A mai tiniknek egyáltalán nem kiforratalan a lelkiviláguk nagyon is tudják hogy merre hány lépés ;)
És én sem vagyok még messze a tinikortól....)
16-os: Van számtalan kivétel, akik erősítik a "szabályt", bizonyára magad is egy ilyen kivétel vagy. Azért lássuk be, hogy rengeteg tini van, aki az identitása keresése, a szüleihez fűződő rossz viszonya, az ellentétes nemnél átélt sikertelensége, vagy bármi más okból fordul a saját neme felé. Lényegesen kevesebb az a meleg, aki genetikailag már kiskamasz kora óta erre a szerepre készül, mint az, aki csak "kétségbeesésében" vagy a feltűnési viszketegségében ugrik bele ebbe a világba.
Látom sok lepontozást kapott az írásom, ami jó, mert sok tyúkszemre rálépett. Akinek az írásom nem inge, az ne vegye magára!
Azok a kisbabák, pedig akik csak próbálgatják a szárnyaikat próbálgassák nyugodtan. Őket hívják divatbuuzinak. :)
Hát az utolsó is elég frusztrált.
Nem értem neked miért fáj ennyire az élet, de legyen.
Én mondjuk még “divatb+zit” nem láttam, de olyat már igen, hogy valaki összekeveri az öltözködést a szexuális beállítottsággal.
Nem hiszem, hogy valaki a szüleihez fűződő rossz viszonyában férfi faxt akarna xopni. Attól még elköltözik, de valszeg hetero kapcsolatba.
Mo-n sajnos nem annyira megértőek az emberek mint pl az én szüleim voltak, lásd pl a vidéki, főleg kisvárosi helyzetet, de ahogy hallom eléggé el is néptelenedik mindenki pucol a fővárosban és itt azért más a helyzet.
A melegek azért tudnak az ágyban egy két dolgot csinálni, és képtelen vagyok elhinni hogy némi depresszió, vagy családi probléma elegendő ahhoz hogy valaki homosexuálissá váljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!