Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy fogadták a barátaitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadták a barátaitok hogy melegek vagytok?

Figyelt kérdés

Hogy mondtátok el neki?

Van egy nagyon jó barátom és szerelmes vagyok belé.

El szeretném mondani neki holnap. Csak nem tudom hogy mondjam.

Nagy esélyekkel ő is meleg mert vannak rá utalható jellemzők + ha meleg akkor biztos bejövök neki. Ma már megírtam neki hogy holnap beszélni szereznék vele csak egy kicsit félek hogy hogy fogadja. Mivan ha mégse meleg csak fura a viselkedése?

Ha nem meleg akkor remélem így iselfogad

,ha igen akkor remélem összejövünk.

A kérdéshez visszatérve nektek hogy fogadta a meleg vagy nem meleg barátotok hogy meleg vagy?

2017. nov. 2. 20:04
 1/9 A kérdező kommentje:
Fiú :)
2017. nov. 2. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
4%
Én a másik oldalról írok nem vagyok meleg, viszont volt egy srác a társaságunkban, aki nem ez a kirívó meleg volt és beálcázta magát a csapatba, hogy szinte senki nem tudta róla, még a csajos szövegekbe is belement gondolom utána járt a dolgoknak így visszagondolva, hogy mit mondjon ilyen témákban. Majd egyszer elcseszte az egészet a coming out-jával, onnan kezdve már nem tudtunk teljes emberként rá tekinteni és én pl. teljesen elzárkoztam még a beszélgetéstől is ezek után. Ha nem meleg a srác ezt is kalkuláld bele, hogy utána lehet az életben nem fog veled szóba állni és még emberszámba se vesz.
2017. nov. 2. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Akiknek eddig elmondtam jól fogadták, semlegesen vagy támogatóan. :)

Amúgy én is a helyzetben vagyok most, lassan mindenki tudja körülöttem, kivéve az az egy ember, akinek tényleg tudnia kellene... Pedig annyi alkalmam lett volna...

Na, de most már rá fogom venni magamat!

Neked is sok sikert! Remélem összejön. :)

2017. nov. 2. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Azért ez szomorú... Na de mindegy.

A srác igazi barátokat érdemelt, remélem utánatok igazi barátai lettek, akik nem csak ilyen "érdekbarátok", mint ti voltatok.

Én éppen ezért kezdtem a hozzám legközelebb állóknak elmondani és eddig semmi negatívat nem kaptam és nem is romlott meg egy barátságom sem, sőt jó néhány határozottan javult. :)

2017. nov. 2. 20:37
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

Velem összesen 3 barátom, vagyis csak annak gondolt valakim szakította meg a kapcsolatot, az összes többi (100 fölötti) jól fogadta. Vannak olyanok, akikkel azóta lett igazán jó a barátságom. :) Szoktak kérdezgetni is és szurkolnak is jó páran, hogy sikerüljön találnom valakit.

A legjobb barátom hetero, ő is jól fogadta, sőt még az öleléstől sem zárkózik el egyáltalán.

2017. nov. 3. 00:06
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

Az igazi barátaim mind jól fogadták.. a kettes válaszolóhoz hasonló férgek pedig lekoptak. Mindenesetre az ilyen álbarátokra hosszútávon amúgy sincs szüksége az embernek, úgyhogy nem kár értük.

27f m

2017. nov. 3. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:
93%

Csatlakoznek az elottem szolokhoz.

Akinek elmondtam minddel erosodott a kapcsolatom hosszutavon, de 90%ban mar rovidtavon is. Eleg elfogado egyetemi tarsasagunk van. Teljesen biztonsagban erzem magam koztuk. A sracok 90%a hetero es szobatarsaim is egyben, egyaltalan nem zavarjak, sot en voltam az a pelda ami miatt elgondolkoztak es atalakultak a nezeteik/velemenyeik, es barmikor rajuk biznam az eletemet.

Viszont egy dolgot tisztelek az elso hozzaszoloban, hogy kiallt a gondolataert meg akkor is ha nem ezt akarta hallani a kozonseg, es nem ringatta naiv almokba a kerdezot, mert tenyleg nem fogja mindig mindenki maradektalanul megerteni.

En is voltam olyan sraccal aki testepito volt, es a baratai nem tudhattak meg, mert megszakadtak volna a kapcsolatai. Sajnos neha jobb naiv tudatlansagba hagyni 1-2 baratot azert hogy ne keseritsd meg a sajat eleted. Persze az nem mukodik, hogy senkinek mert az felemeszt, de nem kell eszetlenul megosztani mindenkivel ha eppen radjon. Es idovel ugy is el kell mondanod, de ez mar egyeni dontes.

22fm ;)

2017. nov. 3. 01:07
 8/9 anonim ***** válasza:
94%

Jajj elozo voltam. Es elfeljetettem emg vmit:

Szinten az elso kommentelore reflektalva: minden meleg meg tudja jatszani a heterot ha kell, szeme mindenkinek van, a vdajozos cuccok megvannak. Es en is latom ki jo csaj es mondom is haveroknak "ha hetero lennek tuti ramennek mert olyan segge van hogy"

Es szomoru, hogy ezen mult a baratsagod. En se tudok sok meleget elvuselni, ahogy sok heterot se de nem ezen mulik..

2017. nov. 3. 01:10
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
Szia!:) Nekem a barátaim nagyon jól fogadták mondjuk előtte ki tudakoltam hogy hogyan állnak a témához. Igazából csak azért írok, hogy megtudjam minden okésul ment-e?:) Nagyon szurkolok!
2017. nov. 4. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!