Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melegek, ti hogy találtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti hogy találtátok meg magatokat, hogy tudtátok meg hogy melegek vagytok, hogy találtátok meg az elsőt, mi történt, hogy fogadták szüleitek és barátaitok?

Figyelt kérdés
Meséljetek el mindent részletesen plz... :)
2011. aug. 26. 19:18
 1/7 .schwulbini. ***** válasza:
100%
hát beleszerettem a legjobb barátomba, azelőtt meg nem is érdekeltek igazából a lányok, a többi meg még nem történt meg :D
2011. aug. 26. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok! xDD
2011. aug. 26. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
megszülettem orvos mondta az anyámnak h meleg a fia meg nemi beteg, hogy meg lehessen különböztetni sp lettem de a haveroknak csak fluor
2011. aug. 26. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 12 éves koromban vettem észre, hogy testileg a fiúk érdekelnek, a lányok abszolút nem izgatnak. Ekkor ezt még múló kíváncsiságnak tartottam, és úgy 18 éves koromra fogadtam el, hogy meleg vagyok.

Az "elsővel" a főiskolán ismerkedtem meg. Volt egy közös szemináriumunk, már félév elején sejtettem róla, hogy ő is "más". Egyszer úgy adódott, hogy órán csoportban kellett egy feladatot megoldani és megkérdeztem, hogy odaülhetek-e mellé. Ezután többször beszélgettünk egymással a fősulin, de nem mertem szóbahozni a meleg témát. Egyik délután mondtam neki, hogy szívesen hazaviszem, mert úgyis útba esik. Beültünk a kocsimba, és ahogy nyúltam a sebességváltó felé, hogy hátramenetbe kapcsoljak, ő is nyúlt és megsimogatta a kezem. Ekkor már biztos voltam a dolgomban. Néhány hónapig tartó kapcsolat lett belőle, aminek amiatt lett vége, hogy nem mertem nyíltan vállalni a melegségem. Ma már ezt egy kicsit bánom. Néha még ma is beszélek facebookon ezzel a sráccal, de helyileg igencsak távol kerültünk egymástól. Azóta leginkább internetes társkeresőkön ismerkedem.

Szüleim, családtagjaim még nem tudnak arról, hogy meleg vagyok, bár szerintem sejtik. Szűk baráti köröm (kb. 10 fő) tud róla és szerencsére elfogadtak. Néha elhangzik ugyan egy-egy meleg poén, de mindannyian biztosítottak róla, hogy ők ugyanúgy kedvelnek, mintha hetero lennék. Náluk jobb barátok nincsenek a világon.

Remélem, elég részletes volt. :)

24/F

2011. aug. 26. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért Fluor-t, SP-t, és a többi majom divatb*zit ne vegyük egy kalap alá az IGAZI melegekkel - akik nem mutogatják magukat, úgy néznek ki, mint egy hetero, rendesen dolgoznak, tanulnak, csak épp a saját nemüket szeretik. Ez nekik épp elég probléma, amiről nem tehetnek.

Egyébként szerintem a serdülőkor kezdetén(12 éves kor) lehet megtudni, hogy ki milyen nemhez vonzódik.

Én amúgy nem vagyok sem srác, sem meleg.

16/L

2011. aug. 26. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Elmesélnétek, részletesen, hogy futottatok össze, hogy történt az első csók, vagy aktus?
2011. aug. 27. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
08-26 19:46 ez olyan szép :)
2011. szept. 24. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!