Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná a grindr koncepcióját?
Azt szokták mondani, hogy azért jó, mert csak a közelieket adja ki és csak ha elérhető vagy a közelmúltban elérhető volt. Tehát azonnali szexre ad lehetőséget.
De ezekre a planetromeo is képes, csak be kell állítani, hogy a szexet keresőket adja ki. És mindezt ingyenesen, mert a grindrn nem biztos, hogy az első néhány felhasználó közt találsz magadhoz illőt.
Másik kérdésem, hogy ott tényleg csak az alkalomra keresnek embert? Ha tehát rámír valaki, de csak akkor olvasom el, mikor már máshova mentem, akkor ne is válaszoljak rá? Mert ha válaszolok rá, akkor azzal a grindr koncepcióját veszem semmibe, miszerint mindig az alkalomnak keresünk partnert.
Vagy ha éppen nem érek rá, akkor fel se menjek, mert azzal csak a többiek keresését hátráltatom, hogy engem is kiad találatnak, miközben nem érek rá?
és akkor te mit értesz suttyó és torz személyiség alatt?
megjegyzem, nekem is vannak fenntartásaim bőven, mert ismerek nem egyet, és bizony a falat kaparom tőlük (nem, nem azért mert fiút szeretnek, hanem a személyiségük miatt), de te pl mit látsz személyiségtorzulásnak? én legtöbbet azért csak annak tudom be, h a kisebbrendűségi komplexus brutális mértékű és jellegű kompenzálásokat indít be, és már sokszor erősen súrolják a skizofrénia határait., ami a személyiség szétesését illeti.
bocs, de ez az én személyes és többszörös tapasztalatom (annak, aki támadna azonnal: igazatok van, valóban nem ismerhetek minden meleget, de bőven elég azok is, akiket ismerek ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!