Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná a grindr koncepcióját?
Azt szokták mondani, hogy azért jó, mert csak a közelieket adja ki és csak ha elérhető vagy a közelmúltban elérhető volt. Tehát azonnali szexre ad lehetőséget.
De ezekre a planetromeo is képes, csak be kell állítani, hogy a szexet keresőket adja ki. És mindezt ingyenesen, mert a grindrn nem biztos, hogy az első néhány felhasználó közt találsz magadhoz illőt.
Másik kérdésem, hogy ott tényleg csak az alkalomra keresnek embert? Ha tehát rámír valaki, de csak akkor olvasom el, mikor már máshova mentem, akkor ne is válaszoljak rá? Mert ha válaszolok rá, akkor azzal a grindr koncepcióját veszem semmibe, miszerint mindig az alkalomnak keresünk partnert.
Vagy ha éppen nem érek rá, akkor fel se menjek, mert azzal csak a többiek keresését hátráltatom, hogy engem is kiad találatnak, miközben nem érek rá?
Továbbá jól látom, hogy a jóképű férfiak vannak fent főleg? Ez is a grindr koncepciójának az eredménye? Egy jóképű tud magának partnert szerezni arra a két órára, míg mondjuk szórakozik, de egy kevésbé jól kinéző férfi nem tud mit kezdeni azzal a lehetőséggel, hogy alkalomadtán keres egy partnert két órára.
Bocsi a sok kérdésért, de új vagyok.
úgy v an ahogy leírtad.
a közelieket adja ki, így evidens h csak akkor érdemes, amikor keresel éppen vkit. azt meg majd eldönti az illető h jóképű vagy-e :)
De még mindig nem értem hogy miben jobb a planetromeonál. Ott is az emberek többsége mobilos helyzetmeghatározást használ és ugyanúgy távolság szerint növekvő sorrendben adja ki az embereket.
Vagy az egyetlen előnye, ahogy te is mondod, hogy ne is menjek fel, ha nem érek rá és akkor csak olyanok lesznek fent, akik ráérnek?
Az összes funkciója a részhalmaza a planetromeo funkcióinak.
Egy előnye van, hogy jobban át lehet verni vele az embereket. Mióta fent vagyok hárman nem jöttek el a megbeszélt találkozóra és nullán pedig eljöttek.
5
úgy van ..é
na most ez a 3-an vertek át és 0 ment el jelenség, hát nézd, semmi sincs ok nélkül. akkor ezek szerint nem jöttél be nekik, ez ennyi csak.
átverni ugyanúgy át lehet egy az egyben a romeon is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!