Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha egy hetero pár nyilvánosan/az utcán, metrón stb majdhogynem közösül az az emberek nagy részének tök oké, de ha 2 férfi csak kézen fogva sétál vagy csókolózik azt sokan elítélik?
Pedig nekünk melegeknek is annyira van erre jogunk, mint a heteroknak...
Magyarország miért van ennyire lemaradva, amikor elvileg európai ország vagyunk?
Nyugaton mindenhol sokkal jobb a helyzet...
"Mert épp olyan szürkének kell lenni, minta többség."
A melegség és a "színesség" nem ugyan-az. Lehet valaki színes egyéniség úgy is, hogy nem kelt undort a környezetében.
Nem a kérdéshez tartozik, de nem tudok elmenni mellette!
Ne keverjük össze a melegeket a homoszexuálisokat és a pedofilokat. És le lehet engem pontozni, mert nagyjából nem érdekel ez a véleményem kész.
1. Elítélik azokat akik a saját nemükhöz vonzódnak, pedig sok esetben nekik nagyon is rosszul esett. Gondolom senki nem gondolt bele, abba a szituációba, hogy van egy kissrác/lány és egyszer csak arra jön rá, hogy az osztályból Grétivel jóban van és látja a többiektől, hogy ez jó dolog mert a többiek is "csajoznak" ezerrel, de közben meg Peti iránt egy sokkal mélyebb dolgot érez és nem érti miért ezt mondjuk egy 10-12-13 éves gyerek. És nem meri megkérdezni otthon, mert fél. Ennyi aztán telik múlik az idő próbál magán változtatni, de egyszerűen nem megy minden alkalommal visszatér ugyan oda. A családja a barátai előtt titkolja hogy melyik kapura játszik miközben otthon és a barátai körében is a melegeket kell szidni, mert azok milyen férgek meg undorítóak és persze, ha nem csinálja meg nem röhög ezeken akkor "na mivan?!"
Aztán ami miatt elkezdtem eredetileg: ami tényleg nem igaz: a pedofilia és a homoszexualitás szerintem totál nem egy szinten van.
1. a pedofil rá kényszeríti magát a védtelen gyerekre aki még nem is biztos hogy érti ezt az egészet. Nem ismerek egyetlen pedofilt sem, de szerintem nem azért pedofil valaki mert így született, hanem mert nem tudott kibontakozni szexuálisan és sokkal könnyebb egy mit sem sejtő megerőszakolása mint sem egy normális párt találni. Ezen kívül 1. nem csak férfi pedofil van aki kisfiúkat erőszakol! Tény hogy sajnos ez a több, de igenis létezik női pedofil is.
és a meleg kontra homoszexualítás: erre a bogár rovar példáját tudom felhozni: Nem minden homoszexuális meleg, de minden meleg homoszexuális. És ezzel szerintem le is tudhatnám, de mivel mindenki rengeteget írt ezért ezt is kifejtem:
Ha azt mondjuk, hogy "nézd már ott egy meleg" egyből tudunk magunk elé képzelni egy meleg srácot és az hogy srác az egy fontos szó! Ugyanis: Szerintem elég érdekes, hogy nem egy 50+ os pasira gondol az ember, ha azt mondja valaki hogy meleg. És miért? Mert ez egy idiótaság! Egy gondolkodás mód, ami totál elkülönül attól, hogy a saját neméhez vonzódik. A meleg ki akar tűnni a tömegből a homoszexuális viszont szerintem csak el akar vegyülni a tömegben és pont ez a kettő közötti oltári különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!