Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha egy hetero pár nyilvánosan/az utcán, metrón stb majdhogynem közösül az az emberek nagy részének tök oké, de ha 2 férfi csak kézen fogva sétál vagy csókolózik azt sokan elítélik?
Pedig nekünk melegeknek is annyira van erre jogunk, mint a heteroknak...
Magyarország miért van ennyire lemaradva, amikor elvileg európai ország vagyunk?
Nyugaton mindenhol sokkal jobb a helyzet...
Szomorú, hogy itt tart a magyar társadalom.
Ez nem betegség. De ha betegség is lenne, nem lehet belőle kigyógyulni.
Nem lehet az embereket megváltoztatni és soha nem is lehetett.
Na mindegy... Azért ez tényleg szomorú.
Honnan tudom, hogy mit érez egy heteró?
Vannak heteró barátaim. Beszélünk ilyen dolgokról.
Jó, tény mi tény, mi abszolút olyan közegben vagyunk, ami nem az átlagos magyar prolit tükrözi, ezért az kicsit más ilyen téren.
De nem hiszem, hogy azok emberek, akik "átlagosak" annyira másképp működnének. Kicsit nehezebben jön le nekik ez. Mint ahogy itt is látszik.
46%
Úgy látom, nem érted.
A társadalmunk nem természetes.
Az ember már réges-régen eltért a természetestől.
Egyszerűen azzal, hogy fejlődött.
A társadalmunk már nem az "ősközösség" szintjén áll, nem az erőszak uralkodik (jobb esetben).
Ahhoz, hogy valaki életben maradhasson már nem kell vadásznia.
Ugyanígy ezek a módszerek sem természetesek, de lehetséges módszer lennének az utódnemzésre.
Pedofilok? A pedofíliával egyetlen probléma van. Az, hogy egy 5 vagy éppen 10 éves gyerek azt sem tudja mi az a szexualitás, sőt még a szerelemről sem nagyon van reális képe.
Magyarán nem döntésképes.
Nem tud beleegyezést adni mondjuk a szexbe.
Míg mondjuk 2 felnőtt férfi teljesen döntésképes, nincs szó erőszakról, befolyásolásról.
Hűha 87%, gondok vannak!
Akkor pl az árvaházak pont jók gyereknevelésre, nem?
(Persze, nem jók, nem is erről van szó... De azért nem jók, mert ott nem kapnak kellő figyelmet és szeretet.)
NA és akkor mi van akkor, ha meghal az apa vagy az anya?
Vagy amikor elválnak?
Na? Na?
Vagy igazából az is elítélendő?
Persze, ez egy szennylap, nem vitatkozom, de azért belinkelem, hátha az alap felmérés miatt nem arra koncentrálunk, hogy a forrás nem a legjobb.
Persze és pont az a 3-10% meleg (attól függően, hogy a biszexeket is ide számoljuk-e) fogja elhozni az emberi faj végét?
Ott a mesterséges megtermékenyítés, béranya... Sőt. Hajmeresztő gondolat, de... egy meleg és egy leszbikus pár együtt is nevelhetne gyereket, akár mesterséges megtermékenyítéssel. Jó, persze, ez elég fura, de nem megvalósíthatatlanabb, mint egy válás utáni közös gyereknevelés.
Ha csak ez a gond.
Elnézést kérek, ha valahol sértő voltam, ezek a kommentek kicsit felhúztak.
Persze, értem én a problémáitokat, csak ti nem értitek meg az én "megoldásaimat".
"Fhuhuhuu. Na jó, most van elegem. Komolyan, hogy lehet mindenki ilyen undorító és földhözragadt? Persze, lehet, hogy a kérdező mondott hülyeségeket, de ez nem jelenti azt, hogy a pedofilok és a melegek "egyenrangúak!" Igen, a hetero a normális, de a melegeket sem kéne elítélni, nem tehetnek róla, hogy ilyenek. Kigyógyítani?? Ennyire idióták vagytok?? Mégis hogy lehetne kigyógyítani valakit a szexualitásából? Ha mondjuk a melegek és a lezbikusok lennének a normálisak, a heterókat ki kéne gyógyítani, csak mert mások? Ezeken a dolgokon nem lehet változtatni, és te, Kérdező, ne aggódj, nagyon sokan nem ítélik el a melegeket :)"
Én nem ítélem el nőket. "Sok" melegek és leszbikust ismerek, mert a munkahelyemen nyíltan vállalja mindenki (nyugat-európa).Soha nem volt semmi bajom velük, ugyan-úgy beszelek és viselkedek velük mint a heterókkal, és tényleg nem zavar hogy azok. Én csak nem szeretem, mikor hülyébbnél hülyébb érvekkel próbálnak meggyőzni arról, hogy az ő "állapotuk" is ugyan-olyan természetes és normális mint a heteró, és miért nem látják ezt be az emberek. Nem nem az, és soha nem is lesz az. Elfogadni elfogadom, mert egy velük született betegség, de normálisnak soha nem fogom tartani. Ugyan-úgy ahogy a pedofilt se fogja soha senki normálisnak tartani mert nem az. És ha egy pedofil megpróbálna erről meggyőzni, neki is ugyan-ezeket mondanám.
"NA és akkor mi van akkor, ha meghal az apa vagy az anya?
Vagy amikor elválnak?
Na? Na?
Vagy igazából az is elítélendő? "
Tehát szerinted az tök normális hogy elválnak a szülők? :D
Ha meghal az anya vagy az apa, az elég nagy trauma a gyereknek, és ha fiatalon történik vele, akkor pontosan, nem fogja megkapni a szükséges nevelést, és hiányozni fog az anyja vagy az apja. Ne mondd már azt nekem, hogy ugyan olyan élete lesz egy gyereknek egy teljes értékű családban, mint egy olyanban, ahol anya vagy apa egyedül neveli a gyerekét, ráadásul azzal együtt élve, hogy a másik szülő meghalt, vagy otthagyta a gyereket magára a másik szülővel. Ezt Te sem gondoltad komolyan remélem :D
"Akkor pl az árvaházak pont jók gyereknevelésre, nem? "
Ezzel a mondattal megint nem magadat támasztod alá. Pont azt mondom / mondjuk, hogy egy gyereknek szüksége van egy teljes értékű családra a felnövekedéséhez. Ergo nem jó neki az árvaházban. Ki mondta egyáltalán hogy ott jó neki? Vagy ez most megint hogy pattant ki a fejedből? Szó sem volt senki hozzászólásában árvaházakról.
"Persze és pont az a 3-10% meleg (attól függően, hogy a biszexeket is ide számoljuk-e) fogja elhozni az emberi faj végét? " Hát azért az a 10% sem kevés szám, de ez nem volt mindig 10%. Valamikor 5 volt, azelőtt meg 1. Később majd lesz 20, meg 50, ahogy "elfogadóbbá" válik a társadalom. Nyilván nem holnap fog eljönni a világvége a melegek miatt, de hosszútávon nem tesz jót senkinek.
Az 60%-a túlesik váláson.
Persze, maga a válás nem lesz jó hatással a gyerekre.
Mint ahogy, ha egy szülő meghal. Nyilván maga a haláleset nem lesz pozitív hatással az életére.
Ha a gyerek már elég nagy ahhoz, hogy ismerje az apját/anyját és elveszti... Maga a szülő elvesztése fáj a gyereknek.
De ha azonos nemű pár neveli pici korától nem fog ilyen szinten hiányt érezni, mert számára az lesz a természetes állapot, hogy 2 szülője van.
Ettől persze még nem lesz meleg, mint ahogy az sem lesz hetero, akit hetero szülők nevelnek.
És traumát sem fog okozni a gyereknek. A gyerek minden téren ugyanolyan lesz, mintha egy férfi és egy nő nevelte volna.
Na jó, talán picit elfogadóbb lesz a melegekkel szemben... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!