Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogyha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogyha egy hetero pár nyilvánosan/az utcán, metrón stb majdhogynem közösül az az emberek nagy részének tök oké, de ha 2 férfi csak kézen fogva sétál vagy csókolózik azt sokan elítélik?

Figyelt kérdés

Pedig nekünk melegeknek is annyira van erre jogunk, mint a heteroknak...

Magyarország miért van ennyire lemaradva, amikor elvileg európai ország vagyunk?

Nyugaton mindenhol sokkal jobb a helyzet...

2017. okt. 14. 18:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező,ezen elgondolkodtam a múltkor és szerintem igazad van. Azt nem tartom jónak ha az emberek az intimitást túlzásba viszik nyilvánosan -még a heteroszexuális emberek esetében sem, de ugyanannyi jogotok van bárhol,bármikor ölelkezni,fogni egymás kezét fogni, stb. Nem érdemes beszűkült gondolkodású,álszent,megkeseredett egyének véleményére adni. Ők közel sem intelligensek. Teljesen mindegy milyen nemű a másik, ha két ember szereti egymást. Szívesebben látnék ilyet az utcán, mint azt hogy a szülők hogyan verik a gyereküket vagy hogyan verekednek a részegek, hogy minden aluljáróban van pár hajléktalan,aki dolgozni sem akar. Ebbe bele sem gondolnak mások és nem szúrja a szemüket...

Üdv,

22N

2017. okt. 14. 20:27
 22/33 anonim ***** válasza:
95%

12-es vagyok

Egyrészt a homoszexuálisok gyerekvállalása nem ugyan az a kérdés, mint hogy elítélik e őket,h a végigmennek kézen fogva az utcán.

Másodszor az, hogy valaki pedofil nem jelenti, hogy rögtön gyerekeket is molesztál, csak hogy hozzájuk vonzódik, és meglehetősen biztos vagyok abban, hogy ők nem születnek annak. Ez kialakul, mint a különböző durvábbnál durvább fétisek, csak ez veszélyesebb.

Harmadszor a melegektől való undorodás nem velünk született ösztön, és csak a kereszténység/iszlám elterjedése után lett ilyen rossz a helyzetük, az ókorban (görögország/róma) teljesen elfogadottak voltak.

Negyedszer, mondtam már, hogy attól, hogy nem tudnak szaporodni, még nem természetellenes. Rengeteg példa van homoszexualitásra a természetben.

2017. okt. 14. 20:54
 23/33 anonim ***** válasza:
94%

Egy heteró pár pedig természetes, és nem kelt senkiben hányingert.

Hahaha.. Hát pedig bennem hányingert keltenek!! Néhányukat legszivesebben lelőném!

Inkább nézek melegpárokat, ők legalább visszafogottan csinálják.

2017. okt. 14. 22:59
 24/33 anonim ***** válasza:
88%

Én nem utálok senkit,azért mert hetero pár, bár előttem ne nyalják falják egymást, mert az undi..

Anno melegként én sem csíptem a Drag Queen-eket amig az egyiknek ki nem öntöttem a lelkem külföldön, pontosan Mallorcán egy bárban.

Egy tünemény volt a pasi!!

Mindenre figyelmeztetett, hogy milyen helyekre ne menjek kikkel ne álljak szóba, hogyan kerüljem el a kábszereket, ha mégis diszkózni akarok stb.

Azóta én keveseket ítélek meg negatívan, persze a menekülési-ösztön is természetes, muszáj hogy legyen benned félsz, meg utálom, ellenszenvel vagyok másik iránt, ezek is fontos érzések, de csak módjával.

2017. okt. 14. 23:15
 25/33 anonim ***** válasza:
87%

"Elfogadni elfogadom, mert egy velük született betegség"

Betegséged max neked van. Agyi betegség.

A pedofília meg nemi erőszak, nem tudom hogy lehet összehasonlítani a homoszexualitással. Hogy ha a homoszexualitást a pedofíliához sorolod, akkor ilyen alapon sorold hozzá a heteroszexualitást is, mert annak is kb ugyanannyi köze van hozzá.

A 46%-odból látszik is hogy elég ostoba lehetsz.

2017. okt. 14. 23:34
 26/33 anonim ***** válasza:
6%

"A 46%-odból látszik is hogy elég ostoba lehetsz."

Te vagy az ostoba! A pedofilia és a homoszexualitás is ugyan-úgy betegségek, mert eltérnek a normális és egészséges heteroszexuális irányultságtól. Elég nagy barom lehetsz, ha ezt nem látod be.

2017. okt. 15. 05:12
 27/33 Béla211 ***** válasza:
93%

Kérdező amúgy volt a meleg szemmellnek egy videója ahol köztéren csókolózott két férfi.És rejtett kamerával vették ,hogy reagálnak rá a járókelők. Egy pasi volt aki morgott magában és félhangosan szitkozódott. A rejtet kamerás meghallotta és megkérdezte ,hogy mi a probléma és azt mondta semmi. Sőt le is tagadta ,hogy csúnya szavakat mondott rá.

Amúgy mindenkit meglepet ez az eredmény.

2017. okt. 15. 07:05
 28/33 anonim ***** válasza:
16%

Nem ítéllek el előre mondom de!

Én is kibírom heteróként hogy nem dugom le a nyelvem a csajom torkán köztereken és ezt mástól is elvárom akár kivel van.

Amúgy el lehet ítélni, de szerintem sok homoszexuális direkt rámegy arra hogy ingerelje a közeget. Amikor nyávogós hangon beszélnek ,,férfiak" meg feszülős ruhában teszik veszik magukat, vagy amikor a leszbik agyontetoválva férfi frizurávol odamordul valamit meg nyalja a másikat.

Szerintem az ilyen emberek jelentős részének feltűnési viszketegsége is van.

2017. okt. 15. 10:19
 29/33 anonim ***** válasza:
60%
Mert épp olyan szürkének kell lenni, minta többség.
2017. okt. 15. 13:01
 30/33 anonim ***** válasza:
89%
Én eddig csak heterókat láttam 'undorkodni" nem melegeket...
2017. okt. 15. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!