Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltak ti hogyan?
Hasonló 🤚 Én Tinderezek. :/
16/F
Én is elég introvertált vagyok, és szintén nagyon nehezen megy az ismerkedés :(
28/F
Én is introvertált vagyok, nekem annak idején az vált be, hogy elkezdtem eljárni közösségekbe.
És most nem szórakozóhelyekre gondolok, hanem például meleg egyetemi körökre. Ha Bp.-en jársz egyetemre/főiskolára, akkor keress rá a neten, van pár ilyen.
De vannak más meleg közösségek, egyesületek is.
Én sehogy. :/ Netet furának tartom ismerkedéshez, élőben meg nem merek és ugye introvált -néha inkább antiszoc- vagyok, de amúgy se gondolom, hogy egy "party-arccal" szívesen járnék.
Még várok vele. Nincs semmiféle gyerekvállalási ösztönöm (you don't say) és boldog vagyok eddig egyedül(kivéve azt a pár ritka alkalmat, amikor nem :P), valamint az iskolára próbálok fókuszálni, mert nehezen megy a tanulás, szóval a figyelemelterelés rossz hatással lenne rám jelenleg.
Amikor lesz fix munkám, keresetem, házam, akkor majd ráérek, de gondolom sokan nem így érzik, de azért leírtam, ha már kiírtad a kérdést, kedves kérdező! :D
21/F
U.i.: Valamint otthon nem is mondtam még el, hogy meleg vagyok és amíg a szüleimre vagyok utalva, nem is tervezem, ami szerintem egy párkapcsolatot hátráltatna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!