Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagáltok amikor megkérdezik tőletek hogy melegek vagytok?
Én 3 féle módon szoktam válaszolni erre a kérdésre.
Barátoknak/ismerősöknek:
1.Magánügy(komolyan mosolygás nélkül).És ha tovább kérdezget hogy ez egy igen vagy nem... akkor is csak ezt mondom.
2.Kicsit leblokkolok és megkérdezem hogy miért szeretné tudni(erre még sose kaptam értelmes választ) és nem mondok semmit.Ha tovább faggat akkor se mondok semmit.
Családnál:
3.Miért gyanúsítasz ezzel?!
Én konkrét nemet se a szülőknek se a barátaimnak nem mondtam de nem gyanúsítgatnak.Mivel konkrét bizonyítéka senkinek nincs ezért gondolom elkönyveltek magányos heterónak.
Majd ha 18 vagy 20 éves leszek le fog esni az álluk amikor már igent fogok mondani.:)
Gondolom heteró vagy kedves kérdező, bár nem teljesen egyértelmű!?
Ettől nem kell rosszul érezned magad, semmivel nem változol attól hogy valaki úgy véli esetleg meleg vagy vagy sem, ezt nem ők fogják eldönteni. Rólam például senki meg nem mondaná hogy meleg vagyok, mert szinte állandóan rockeres/goth ruhákban járok, már már sátánista kinézetű vagyok. Lehet hogy a környezeted valami olyat lát rajtad/benned ami ÁLTALÁBAN nem jellemző a férfiakra és ezért gondolják vagy akár kérdezik meg hogy te meleg vagy e. De emiatt nem kell rosszul érezned magad, olyan vagy amilyen és kész;)
ja a reagálás lemaradt..xD
általában zavarba jövök, de letagadom, bár pont most tervezgetem elmondani 1-2 barátomnak az igazi énemet, szóval ha ők kérdeznék meg ismét hogy az vagyok e, akkor nem játszanám meg magam..
#2-es. Egy melegnek nem kell lányosan viselkednie, csak mert a saját nemét szereti.
#11-es. Most hány éves vagy?
És végül az én válaszom: Én bi vagyok. Nem gondolnák rólam, így nem is kérdezik. De néhány nagyon közeli barátomnak már elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!