Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagáltok amikor megkérdezik tőletek hogy melegek vagytok?
Figyelt kérdés
Én tök jól válaszolok hogy nem stb... De aztán nagyon rosszul érzem magam hogy ilyeneket gondolnak rólam... 19f2017. okt. 9. 20:20
1/18 anonim válasza:
Most akkor csak titkolod, hogy meleg vagy? vagy miért ebbe a kategóriába írtad? :D
Engem már kisasszonynak is néztek, szóval ha valaki melegnek néz azon se lepődök meg :)
Ha olyan nő kérdezné aki tetszik akkor lehet kicsit rosszul esne de amúgy nem különösebben izgatna. (esetleg elbeszélgetnék vele, hogy miért gondolta, mert ez akár lehet bók is, legalábbis bizonyos szempontból)
2/18 anonim válasza:
Tőlem még (szerencsére) senki nem kérdezte meg, hogy meleg vagyok-e. Nyilván ezért én is teszek: bár nem vagyok egy macsó típus, de azért igyekszem fiúsan beszélni, mozogni, járni, viselkedni, öltözködni, így nem igazán látszik rajtam.
3/18 anonim válasza:
Azt mondom hogy igen, az vagyok.
4/18 anonim válasza:
Hercegnő vagyok, akinek nem tetszik az bek@phatja.
5/18 anonim válasza:
Az utcán,mindennapokban senki sem kérdezi,viszont ha a szituációból adódóan teszik fel a kérdést,akkor nem tagadom.
6/18 anonim válasza:
Én azt mondanám neki
Ismered a több milliós kazánokat amik kifűtik a több emeltes irodaházakat?
Erre ő: igen
Erre én: Lefűtőm mindet....
Érted lefűtöm :D
7/18 anonim válasza:
Megkérdezném hogy mi köze hozzá...
9/18 anonim válasza:
Tagadnék mert országunkban regneteg a szüklátókörű ember.
10/18 anonim válasza:
Nyiltan szoktam válaszolni, hogy igen meleg vagyok. De edig nem is volt ezzel bajom. Igaz nem Magyarországon élek és itt elfogadóbak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!