Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miből ered a homofóbia?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből ered a homofóbia?

Figyelt kérdés
A régen kialakult vallások ültették az emberekbe? Vagy szimplám az átlagember akkoriban még nem volt képes értelmezni a jelenséget biológiailag és így egyből csak aberráció jutott eszébe?
2017. szept. 19. 16:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
9%
Az undorból.
2017. szept. 19. 16:52
 2/30 anonim ***** válasza:
5%
A vallásnak semmi köze. Egy vallásos ember nem nézi jó szemmel a homárokat, de nem szól be nekik, nem veri agyon a búzikat. Egy pogány viszont igen. Az előző jól írta. A természetes undortól.
2017. szept. 19. 17:09
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem abbol, hogy a buta gyoker hetero ferfiakat undoritja es hangoztatjak a velemenyuket, amire amugy senki nem kivancsi. Persze a ket no felallas az mar szexi nekik. De ha valaki a szemukbe mondana, hogy pl undorito pocakos elhizottak, akkor nem tudom mit szolnanak. Mert ugye csak nekik szabad hangoztatni a velemenyuket. Ugyhogy nonszensz, mielott masokat undoritonak mer nevezni valaki, elobb nezzen tukorbe es gondolkozzon el.
2017. szept. 19. 17:20
 4/30 anonim válasza:
90%

Előszőr is mielőtt ilyen szavakkal dobálózunk, ismerni kéne a jelentésüket. A pogány nem azt jelenti, hogy nem hisz istenben, épp ellenkezőleg: az olyan hívőket nevezik így, akik nem az Ábrahámi vallások egyikét gyakorolja, tehát sem keresztény, sem muzulmán, sem zsidó.

Ez a gyűlölet, nevelésből és a vallásból ered.

2017. szept. 19. 17:21
 5/30 Kisumi ***** válasza:
85%
Inkább a vallást mondanám, a régi kultúrák mind elfogadták a homoszexualitást, kivéve a Palesztin területen. Japánban a 18. században szokásos volt a férfi szerető, de a mai napig sem csinálnak ügyet a melegségből. Azokon a helyeken ahol kevésbé volt érezhető a keresztény, iszlám vagy a judaizmus azokon a helyeken elfogadják a melegséget lásd Norvégia, Finnország, Svédország. De sok távol keleti országban nem csinálnak belőle ügyet. Ha érdekel a téma akkor a görögöknél és a rómaiaknál sokat találkozhatsz vele, továbbá az ókori vagy az azelőtti időkből is találtak bizonyítékokat a melegségre.
2017. szept. 19. 17:25
 6/30 anonim ***** válasza:
8%

"undoritja" az milyen szó?

És te nevezel mást buta gyökérnek?

Mi köze az intelligenciához annak, hogy mi az undorító nekem?

Ez nem döntés kérdése, hogy beokádok még a gondolatától is, hogy egymást tömködi 2 férfi. Vonjál már felelősségre azért, hogy nekem a 2 nő jobban tetszik, mert heterónak születtem. Vicc :D

Hogy jönnek ide a pocakos férfiak? Én mondjuk nem vagyok az, de biztos vannak pocakos melegek is.

Vannak gondok...

2017. szept. 19. 17:25
 7/30 anonim ***** válasza:
63%
Latom a magyar nyelvvel is gondjaid vannak. Undorit ige +ja toldalek. Undoritja oket. Bonyolult mi? Annyiban van koze a nem letezo intelligenciadhoz, hogy nem tesszuk azt szova, kit mi undorit es nem sertegetjuk vele a masikat. Engem meg a ronda kover parok csokolozasa undorit es a kopasz ferfiak feje, megse hangoztatom.
2017. szept. 19. 17:37
 8/30 anonim ***** válasza:
2%

Ugyan abból, mint minden más fóbia, az undorból.

Undorodom a pókoktól, de nem bántom őket, amíg engem sem veszélyeztetnek. Ugyan így vagyok a melegekkel is, mindenki azt csinál a hálószobályában, amit akar. De ez csak rájuk tartozik, nem kell mások előtt vonaglani.

2017. szept. 19. 17:37
 9/30 anonim ***** válasza:
13%

# 7

Taszítja az a szó, amit te keresel, te aluliskolázott ratyi.

2017. szept. 19. 17:39
 10/30 anonim ***** válasza:
6%

Miből ered az, hogy valaki nem a saját nemzetét, népét, országát segítené minimum annyival, hogy egy ellenkező nemű emberrel összejön és csinálnak legalább két gyereket?

Pl egy muszlim országban ha meleg vagy, akkor is megházasodsz és lesz pár gyereked és maximum titokban dugjátok egymást egy másik Ahmeddel. De legalább szaporodsz és ugye a demográfia a történelem eddigi legnagyobb fegyvere.

Értem én, hogy így születnek emberek és ez nem választás kérdése. Értem én, hogy nem kell őket gyűlölni (kivéve ha ők gyűlölnek engem). Értem én, hogy ezt nem lehet "meggyógyítani" vagy megváltoztatni.

Csak az a rossz, amikor látom hogy a négerek, az arabok, a sárgák szülik a 3-4-5 gyerekeket (minimum), a fehérek (magyarok, keresztények, stb...) meg itt Észak-Amerikában és Európában az ilyen dolgok miatt elfogynak generációkon belül. Rossz érzés ebbe belegondolni.

2017. szept. 19. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!