Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kotozkodesbol de elofordult mar hogy homofobkent kiderult egy addig szimpatikus ismerosrol hogy meleg? Mi lett ezek utan a kapcsolattal?
Figyelt kérdés
Mert egyik haverom elegge homofob es felek mi lesz ha kiderul.2017. szept. 2. 16:03
1/5 anonim válasza:
Amennyiben bármi problémája lesz vele, hogy meleg vagy akkor ő nem a barátod. :\
2/5 anonim válasza:
Ugyan biszex vagyok, de egy addig heteronak tudott barátomról derült ki több évtized után, hogy ő se veti meg a szexet a férfiakkal. Utána többször szexeltünk is, amíg egy betegség véget nem vetett az egész történetnek.
3/5 anonim válasza:
Hát rám is vár ilyen sztori, hogy erősen homofób barát meg fogják tudni. Szerintem pozitívan fogja fogadni, mert már a balkezeseket is cikizte, aztán semmi baja nem volt, mikor meglátott bal kézzel írni.
4/5 anonim válasza:
A balkezesség azért más kategória, mint az, hogy valaki meleg, vagy biszex. Lehet, hogy ezt nem fogadja olyan jól, mint a balkezességet.
5/5 .,,.,,.,, válasza:
Olvasd végig!!!
Én homofób vagyok, de ne pontozzatok le. Vagyis hát nem egészen mert addig engem nem zavar amíg például egy férfi el nem kezd nyavalyogni, lányoskodni illetve amíg nem én kellek neki.
A kérdésre válaszolva ha egy barátomról kiderülne hogy meleg akkor nem bántanám érte, de azért remélem megértitek, de miután megtudnám utánna egy ideig távolságtartóbb lennék. Persze egy idő után el tudnám fogadni, szóval engem nem zavarnak a melegek, de engem hagyjanak ki belőle, azaz nállam ne próbálkozzon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!