Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni, ha egy meleg srácot szeretek?
Ő a legjobb barátom már nagyon sok ideje és ő is engem tart a BFF-ének, de full meleg, én meg kezdtem egyre jobban megkedvelni, aztán bele is szerettem. Gyakran átmegyünk egymáshoz, mert mindenkinek evidens, hogy mi CSAK barátok vagyunk (bár azt, hogy meleg, kevesen tudjuk), nincsenek titkaink egymás előtt (vagyis eddig nem voltak...), sokszor ölelkezünk, adunk puszit egymásnak (néha viccből csapkodjuk is egymás fenekét, meg ő naponta többször rámarkol az enyémre), minden baromságban benne vagyunk együtt, utána megy a falazás, többször bizonyult be, igaz barát. A barátnőim mindig azzal viccelődnek, tuti játsza a meleget és amúgy szeret, ezen eddig nevettem, de most elszomorodom erre... Nem nagyon beszél komoly fiú-ügyekről velem (meg szerintem mással se), csak hogy de cuki ez a srác, úúú de jól áll annak a srácnak a kabát... Félek a reakciómtól, ha pasija lesz, mert beleszerettem! Régen csomószor eljátszottuk, hogy járunk, ha úgy alakult (pl egyik homofób "suli menője" elkezdte cikizni mikor még nem egy suliba jártunk és félt hogy megverik, mert céloztak is rá, ezért behazudta, hogy van csaja, akit én játszottam el... még csók is volt)...
Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!