Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiú vagyok. Szeretek magamnak a popsimba dugni dolgokat, akkor meleg vagyok? Szeretnék venni egy élethű tapintásu gumis mű ****-t, de félek bemenni szexshopba. Mit tegyek? Mekkorát vegyek elsőre? Szeretem ha picit fáj is.
Akkor vagy meleg, ha a saját nemed jön be.
A többi részt neked kell tudni, de nem csak egy dildója lehet egy embernek, tehát...
Attól, hogy szereted az anális játékokat, még nem vagy meleg. Ahogy előttem is leírták, sokan csak azért nem merik bevállalni, mert félnek, hogy veszélybe kerülne ezáltal a "macsóságuk".
A "meleg vagyok?" kérdésre akkor kapod meg a választ, ha felteszed magadnak azt a kérdést, hogy "melyik nemhez vonzódok?". Persze a szexualitás valóban bonyolultabb ennél, de felszínesen ez a kérdés már ad egy alapot.
Nyugodtan rendelheted neten, ugyanis az ilyen dolgoknál nem szokták ráírni a dobozra, hogy honnan, mit rendelnek révén, hogy senki nem szeretné, ha tudná a postása/lakótársak, hogy mit rendelt magának, és ezt így tartják tiszeletben ezek az online sexshopok.
Az, hogy mekkorát vegyél elsőre, azt csak te tudhatod. Mérd le azoknak a tárgyaknak a nagyságát, amiket fel szoktál dugni magadnak, és hasonló méretűt vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!