Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy homománia? A homofóbia ellentéte.
Van csak nincs ilyen elnevezése :D
Esetleg gayfangirl :D
Ez csak egy fétis, ami kezd eldurvulni, ha már az sem zavar, ha nemi erőszakot látsz...
És nem, nem vagy homomán/homofil/anyámtyúkja, hiszen nincs bajod azzal, ha látsz egy meleget szenvedni, ha a szenvedését egy másik meleg okozza.
Lehet hogy le lett pontozva az utolsó, de nagyon igaza van. Az már kegyetlenül durva hogy számodra egy durva bűncselekményre is mentség ha meleg valaki. Komoly baj van veled kérdező. A nemi erőszak meg nem olyan mint a yaoi mangákban hogy élvezi az áldozat - undorító, félelmetes, fáradalmas, megalázó élmény. Ezt saját tapasztalatból tudom. Ennek ELLENÉRE te nem ítélnél el egy erőszaktevőt csak mert meleg?
Basszus, én toleráns ember vagyok, és támogatom hogy a melegeknek ugyanúgy alanyi jogon járjanak azok a jogok mint a heteróknak, de az már durva ahogy gondolkodsz.
#5 :DDDDDDDDDD ez tetszett, es egyebkent igaz is.
Kerdezo, par ev es kinovod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!