Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják olyan sokan a melegeket?
Ennek elég sok oka van.. :)
Esetleg a sok beteg arc aki megjelenik a pride-okon tangába és bőrszerkóban, mert ő annyira büszke.. :D
És egy kicsit dühítő, hogy ilyen dolgok miatt elítélnek mindenkit aki meleg.. Nem ítélek el senkit, de van amit csak otthon kéne.. :D
18/F (és apropó meleg)
Ez egy nagyon összetett dolog.
Aki normálisan gondolkodik, az nem fog ítélkezni mások magánéletén. Puzsér Róberttől hallottam egyszer a rádióban egy nagyon jó megfogalmazást ezzel kapcsolatban: lényeg, hogy a melegekről volt szó, s egy idősebb bácsika betelefonált, azt mondta: "az, hogy én elfogadom-e a melegeket vagy nem, az most mindegy...", erre Puzsér azt mondja neki: "Hogy meri ön ezt elfogadni vagy nem elfogadni, ha én szeretem a pisztácia-fagylaltot, azt ön hogy meri elfogadni?" (nem szó szerint idéztem, de képzeld hozzá az ő szókimondó stílusát). Szóval egy normális ember nem mond ítéletet másnak a magánéletéről.
Akik ítéletet mondanak, azok vagy fanatikusok, vagy olyan szomorú életük van, hogy abban lelik örömüket, ha mások magánéletével foglalkoznak.
Én is meleg vagyok, 5 éve van párom, vagyis rendezett magánéletem van, emiatt eszembe nem jutna bárki más életével foglalkozni, főleg nem elítélni, szóval ezt csak azok csinálják, akiknek nincs mivel foglalkozniuk.
7:
Engem mindig ba szogatnak hogy nem tartós kapcsolatot akarok, hanem össze-vissza szeretek kefélni.
Egy meleget mikor piszkálnak amiatt, hogy ő össze-vissza kefél?
"Miért létezik melegfelvonulás"
Mert megszervezik.
"és miért nem létezik hetero felvonulás?"
Mert nem szervezik meg. Szervezz egyet és lesz, nem bonyolult.
"Miért létezik melegfelvonulás és miért nem létezik hetero felvonulás?"
Azért, mert melegfelvonulás évente mindössze 1-2 órácska az egész, a heterók életének viszont minden perce arról szól, hogy reklámozzák heteróságukat. Hiszen ha egy férfi az utcán megfogja a felesége kezét, azzal végülis reklámozza azt, hogy ő heteró. Ha a munkahelyén akárcsak megemlíti a feleségét, elviszi egy céges bulira, közös képeket rak ki a közösségi oldalra stb stb, ezekkel a dolgokkal mind-mind azt "reklámozza", hogy ő heteró.
Persze ha egy meleg, aki teljesen átlagemberként él, de valakinek akárcsak megemlíti hogy meleg (mert mondjuk rákérdeztek hogy van-e barátnője), akkor már rögtön rásütik, hogy mit kell ezt reklámozni, merthát a szexuális beállítottság magánügy, a 4 fal közé való. --mondja ezt egy olyan valaki, aki folyamatosan a barátnőjéről / feleségéről beszél, kézenfogva megy vele az utcán stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!