Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért utálják olyan sokan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják olyan sokan a melegeket?

Figyelt kérdés
Én ezt sose tudtam felfogni! Hetero lány vagyok, de semmi bajom velük, még örülnék is egy meleg havernak, de annyira dühit, bosszant és megdöbbent mikor hallom (sajnos egyre többet), hogy úgy ócsárolják a melegeket, mintha tömeggyilkosok lennének, vagy közönséges bűnözők, meg minden páva gyereket rögtön "leb*ziznak", és ezt óriási sértésnek szánják... Mit gondolnak, mivel többek ők, akik szidják őket?! Miben tartják kevesebbnek őket?! Ők is emberek! Semmi gond nincs velük, csak mert melegek! Nem tudom felfogni, mit utálnak úgy rajtuk! Valaki mondja el, mert fingom nincs, rondán mondva... :/

2017. ápr. 16. 18:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%

Én nem utálom őket. A párom fia is az, így valamennyire érint a kérdés. De visszataszítónak találom, ha két férfi kézen fogva jár vagy megcsókolja egymást, természetellenesnek. Nem kell meggyőzni az ellenkezőjéről, senki nem tud! A véleményemet írom csak le. Gyűlölöm, hogy minden áron le akarják nyomni a torkomon a meleg témát! Mindenhonnan, a csapból is ez árad, melegfelvonulás stb. Semmi bajom nem lenne az egésszel, ha nem nyomnák bele csak azért is az arcomba! Így viszont annál jobban visszataszítónak tartom. Főleg azokat a melegeket, akik ilyen dívásan rájátszanak, vékony hangon beszélnek affektával, illegetik magukat, mint valami rossz lotyó stb... ettől rosszul vagyok.

Ha valaki csak simán homoszexuális és nem játszik így rá, az őszintén nem érdekel - azt csinál otthon, amit akar.

26/F

2017. ápr. 16. 21:26
 12/20 anonim ***** válasza:
93%

"Gyűlölöm, hogy minden áron le akarják nyomni a torkomon a meleg témát! Mindenhonnan, a csapból is ez árad, melegfelvonulás stb. Semmi bajom nem lenne az egésszel, ha nem nyomnák bele csak azért is az arcomba!"

Ezt fejtsd már ki légyszíves, kíváncsi lennék a módjára, hogyan akarják a torkodon lenyomni és az arcodba nyomni? A tv-ben pl. milyen rendszerességgel hallasz meleg témát? Mely műsorokban? Írd már le pontosan, mert én is nézek tv-t s kíváncsi lennék, ha már a csapból is ez folyik.

2017. ápr. 16. 21:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 Szerintem te kevered a hetero tartalmat a meleggel.
2017. ápr. 16. 21:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
na aztán azok a homofóbok sokszor izgalamasak tudnak lenni. én nemrég egy elég skinead-féle alakok törzshelyén voltam egy romkocsmában, de előtte nem tudtam h az. na aztán ott b.ixtak stb, ehhez képest kettő is lexopatta magát, és nem bántam meg, iszonyú jó volt (és persze ők is hogy élvezték). na látod ők azok akik bx.iznak aztán másnap már nem is köszönnének, de ott kicsit piásan el nem tudom mondani menyire élvezték, pedig csak kis poénként indult h "na lesz.psz haver"? én meg nem mondtam nemet :) sztem jól tettem, két elég jó srác volt, csak szal viccesek ezek a nagy homofóbok.
2017. ápr. 16. 22:23
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Miért is kéne természetesnek vennem és jópofit vágnom? Van meleg kolegám. Elmondta,tudomásul vettem, nem napi téma. Attól még jó gyerek. Na őt melegnek tartom. A rossz b*zi az aki a "meleg méltóság" menetén reverendában gúnyolja az egyházat, mondom ezt úgy hogy nem vagyok vallásos. Az ilyesfajta megnyilvánulások segítenek elfogadtatni a melegeket? Az ilyen példákból von le következtetést a többség.
2017. ápr. 17. 06:50
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

igen, ebben egyetértek veled, csak tudod pont ott a baj h az emberek többsége belőlük von le következtetéseket, holott ők a melegeken belül is egy elenyésző kisebbség és sőt, maguk a melegek is kinézik az ilyen alakokat.

A második probléma, hogy az ehhez hasonló tévhitek miatt, a többség nem igazán ismer közelről valódi meleget, így nem tud saját maga véleményt alkotni se.

viszont azt nem értem h miért kéne jópofit vágni? és miért kéne rosszpofit vágni? neked nem tök mindegy? komolyan, ez úgy hangzik, mintha vmi kegyet gyakorolnál, hogy egye fene, megtűröd, de aztán kussoljon. miért nem lehet egyszerűen csak természetesként, semlegesként hozzá állni?

2017. ápr. 17. 07:35
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

Az említett meleg kollégádat elfogadod, ez nagyon jó dolog, az is jó dolog, hogy nem napi téma. A melegeknek pont erre lenne szükségük, hogy ne lovagoljanak ezen a témán, hanem egyszerűen fogadják el tényként a dolgot.

De mondjuk ha ettől a meleg kollégádtól megkérdezed hétfő reggel, hogy "Hogy telt a hétvégéd?", ami ugye egy teljesen átlagos kérdés, s ez a kollégád mondjuk az azonos nemű párjával töltött egy csodás hétvégét, kirándulni volt, akkor mit válaszoljon neked? Hazudja azt, hogy otthon ült? Vagy mondja meg hogy kirándulni volt, de akkor vigyázzon arra hogy egyes számban beszéljen? Ha megkéred hogy meséljen a kirándulásról, hogyan tudna neked élménybeszámolót tartani, ha folyamatosan arra kell figyelnie, hogy a párját meg se említse (hiszen azzal már reklámozza a melegségét).

Abban viszont igazad van, hogy a felvonuláson levő, reverendában pózoló lények és társaik valóban gusztustalanok, de hidd el, az ilyeneket a melegek döntő többsége ugyanúgy gyűlöli, mint bárki más, normális gondolkodású ember. Csak sajnos mivel a melegek többsége titkolja a másságát, emiatt egy átlagember azt hiszi, hogy ő meleget még csak a tv-ben látott, s fogalma sincs arról, hogy akár több meleg emberrel is jó kapcsolatot ápol, csak nem tudja róluk, hogy melegek. Emiatt azt hiszik, hogy csak a tv-ben láttak meleget, azokat az undorító, botrányos külsejű melegeket, így egyértelmű, hogy elítélően beszélnek a témáról...

2017. ápr. 17. 09:56
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

17

igen, ezt én is sokszor felhozom példának, és speciel nekem szerencsére olyan nyitott a haveri köröm, hogy nem jelent gondot, h nemrég is kint voltunk Londonban kiruccanni kicsit, és természetes volt, hogy a meleg srác is hozza magával a társát. ennyi. és a kutya nem szólt egy rossz szót se, ... szutem ez csakis IQ és nyitottság kérdése. ha külön erőfeszítést kell tenned, hogy "megtűrd", akkor ott már gond van. nyaralás detto, senkinek se jut eszébe h ne hozná a srác magával a barátját. de szal ehhez azért kell egy nagyfokú értelem, valljuk meg.

aztán a másik: az említett példa is nagyon jó, és gondold el, munka után pl ha megy az asszonyért a férje kocsival, talán nem nyomnak le gyors egy csókot? meleg felállásban már az is pletykatéma lenne, ha hímnemű egyed ment érte munka után, nemhogy ha lenyomnának egy csókot, holott eddig csak pont egyenlőek lennének a heteró viselkedéssel, nem?

Én úgy tapasztaltam h teljesen közegfüggő, sajnos ugyan a mai tizen- és huszonpárévesek körében is akad szélsőségesen homofób nem kevés, de azért szerencsére olyan közösségeket is ismerek, ahol mindenki tudja XY-ról, de egyszerűen nem érdekli, semlegesen kezeli és kifejezetten jó haverja, azaz nyugodtan elmesélheti neki, hogy milyen állat pasit szedett össze a hétvégén, a heteró srác meg hogy milyen bombanőt, és tök jól elvannak. Ez a kisebbség egyelőre nálunk, de talán betör a felvilágosodás pár évtized múlva ide is. Sokat járok nyugati országokban, és hát a felfogásbeli különbség égbekiáltó.

2017. ápr. 17. 11:06
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

11

és ugye te is csakis otthon csinálod azt,amit akarsz?

hidd el, tuti h sokan pont attól vannak rosszul, ha netán faljátok egymást a pároddal, de sőt, az is tuti, h még egyetlen meleg se szólt be neked h ugyan ne fogjátok már egymás kezét, mert undorító .. vagy igen?

2017. ápr. 17. 11:08
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is benne van, hogy 2 férfi között gyengédséget látni szokatlan. És sokan nem is tudják kezelni a helyzetet.
2017. ápr. 17. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!