Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak homofób emberek? Mi bajuk van a melegekkel?
Elnézést, ha rossz kategória, de soha nem értettem.
Szoktam vitatkozni homofób emberekkel, de valahogy mindenkinek az érvelése elakadt ott, hogy "hát a Biblia, keresztény értékek..." Holott némelyik országban már egyházi esküvőjük is lehet a melegeknek és már a vallási vezetők is azt mondják, hogy ezeket a dolgokat nem kell szó szerint értelmezni.
Aztán még ez a "nem normális", de normális. Mondjuk nekem ez a normális, mi a baj ezzel?
Soha nem hallottam még egy épp kézláb érvet sem ezzel kapcsolatban. Gondolom mert nincs.
De akkor miért van mégis annyi homofób ember, akár egy olyan "európai" országban, mint Magyarország?
"A homokszexuális nemi aktus számomra ugyanolyan gusztustalan mint a homokosoknak a hetero együttlét. "
Ebben tévedsz.A melegeknek nem undorító a heteró szex.
Sőt izgató megnézni,ahogy egy domináns bika együtt van egy nővel.
De olyankor nem a nő a lényeg..
Látom szóba jött a Pride. Hát már nem azért, de én az idein csak rendes utcai cuccokban járó embereket láttam (leszámítva 2-3 külföldit, akik fecske fürdő nadrágban voltak, dehát na, az nem annyira 'undorító'). De ugyanúgy transzikat se láttam.
Persze, volt pár éve az olasz 'bzipap' meg vannak képek külföldi prideokról, ahol az ilyen bőrbugyogós meg nem tudom én milyen emberek vannak.. Ezeket szeretik használni a melegellenes oldalak, emberek. A Bp Pride szerintem kifejezetten családbarát, elég sok kisgyerekes is kint volt.
Szóval amennyiben Magyarországon élsz, nem hiszem, hogy a gyereked megb#zulna a felvonulástól. Nem mintha ettől függne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!