Miért általánosítanak az emberek a melegekkel kapcsolatban?
Én is meleg vagyok, de szívesen dobálnám paradicsommal a felvonulgatásaikat. Az egy dolog hogy melegek de ezt mi a sz@rnak reklámozzák? Mint már fent említettem én is meleg vagyok, de nem kürtölöm szét. Ahhoz meg hogy a négy fal között kivel mit csinálok, másnak semmi köze. Az emberek csak azt látják hogy rózsaszín tütübe illegnek billegnek mint valami csapat gyépés, és azt hiszik hogy minden meleg olyan hülye degenerált vadbarom...
(pedig ez nem igaz)
"melegnek hívják magukat, nem homoszexuálisnak."
Miért neked mikor tűdő gyulladásod van akkor azt mondod hogy:acensio pulmonum-od van?
"Ahhoz meg hogy a négy fal között kivel mit csinálok, másnak semmi köze."
Én sem értek egyet a magamutogató felvonulásokkal, de amit írsz, az már túlzás. Már hogy tartozna a négy fal közé az ember szexuális orientáltsága! Ne felejtsük el, hogy az a tény, hogy kinek ki a párja, az nem csak az ágyra tartozik. Optimális esetben az ember a párjával él együtt, vele kirándul, jár moziba, színházba, szórakozni, barátokhoz, stb. - tehát az irányultság jelen van valamennyi emberi viszonyunkban.
Ha pl. egy munkatársnak elejted, hogy kirándulni fogsz a hétvégén, már törheted is a fejed a hazugságon. Vagy azt mondod, hogy egy ellenkező nemű baráttal mész, vagy az azonos nemű baráttal, de akkor meg - egy kor után - az emberek gyanakodni kezdenek. Hát lehet így élni? Örökösen takargatni, agyalni a hazugságokon. Ez felőrli az embert.
Nem kell persze kikiabálni sem, kérkedni sem kell vele.
Ha pedig már van felvonulás, szerencsésebb lenne, ha az a hétköznapi emberek felvonulása lenne, nem pedig a boás, nemi aktust imitáló női ruhás traviké.
Egy ilyen felvonulás után sok ember meglepődne, hogy a melegek is ugyanolyanok, mint ők, a többi ember.
tegnap 22:02
A fartúró jobb lenne, mint a homoszexuális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!