A németek kinézetével kapcsolatban help?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja,hogy a németek TÖBBSÉGE szőke és magas.
1.És a kissebbség hogy néz ki általában?
2.Tudnátok linkelni olyan oldalt,ahol le van írva,hogy melyik népcsoport hogyan néz ki általában?
2011. nov. 21. 16:19
2/7 anonim válasza:
Tényleg sok a magas, férfiak és nők között egyaránt.
3/7 anonim válasza:
Az átlag német valóban magas, de a közhiedelemmel ellentétben nincsenek többségben a szőkék, kb. ugyanolyan a szőke és barna hajú emberek aránya, mint Magyarországon. Legalábbis Németország déli részén..
4/7 anonim válasza:
utsó mondja jól...magasak, de nincsenek többségben a szőkék!!!!!!!! a szőkeséget csak az emeli ki, aki nem volt németben
kb egyforma a szőkék és a barnák aránya....(most nem azé mondom, de Hitler is barna hajú volt)
és ha Hamburgba mész vagy Münchenbe, ott is egyforma a szőkék barnák aránya
Ami látványosan más, mint nálunk, hogy a nők jóval magasabbak....50 százalékuk 175 centinél biztos magasabb és sok 180 feletti öregasszony(!!) is van amit itthon nem látsz
amúgy összességében az oroszok és a dánok, akik tényleg szőke kékszemű nép
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.És a többi népcsoportról átlagban nem tud valaki belinkelni egy oldalt?
2011. nov. 27. 16:25
6/7 anonim válasza:
Én már voltam Ausztriában és ott nagyon sok szőkét láttam, a németek csak is világosabbak lehetnek az osztrákoktól, mert Ők északabbra élnek.
7/7 anonim válasza:
Én félig német vagyok, az egész család kék szemü és barna hajú, csak testvérem szöke hajú. Németországban nagyon sok a barna hajú/szemü mert betelepültek a törökök az egész országba a háború után. Na meg most a szírek... nem tudom mi lesz a német nemzettel 50 év múlva. Sötétebbek lesznek mint a magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!