Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg fiúk között tényleg nagyobb %-ban vannak jobb beszédkészségü emberek mint a heterók között? F
Nem értek ezzel egyet. Vegyük pl. édesapámat.
Nagyon művelt ember és megállás nélkül beszél a drágám. :DDD
Én is igencsak művelt ember vagyok, de elég csendes típus.
Édesanyám szintúgy, ő is elég csendes.
Viszont ez szerintem az alapvető lelki adottságokon túl összefügg azzal is, hogy az egyén milyen területeken művelt.
Én pl. természettudományokban, leginkább matematikában és fizikában, érthető, hogy nem fogok erről nagyon kiselőadást tartani, ami nagyban előmozdítja a beszélgetést. :D
Ellenben ad egy olyan analitikus gondolkodásmódot, istenadta érzéket az egész probléma átlátására, ami elősegítheti a megoldást.
Aki a társadalomtudományokban műveltebb, első körben szerintem kap egy átfogó, többé-kevésbé reális képet az emberről, arról, hogy milyen mint individuum, illetve mint közösség.
Ez pedig szükségszerűen ad az illető egyénnek egy emberközpontú szemléletet.
Ezzel pedig jobban érvényesülni tud emberek között.
16/passzív (és igen, az érzékeny, twink típus xD)
Szia!
Szerintem nem függ össze a szexuális identitással, az intellektuális szint. Egy heteroszexuális ugyanúgy lehet művelt. Csak kellő elhatározás kell hozzá. Az tény, alá is támasztom, hogy a homoszexuális fiatalok nagy része inkább érzékeny, érzelmes, emocionális típus. Persze írta Kedves 3-as válaszoló, hogy az Ő barátai között voltak férfiasabb megjelenésűek is. Feltételezem, hogy nem a kamasz korosztályból. Viszont evidens, hogy tudunk vonalat húzni a heteroszexuális és a homoszexuális fiatalok közé. Be kell látnunk, hogy az érzelmesség nagyon sokszor páratlan intelligenciával is társul. Szerintem nincs csodásabb annál mikor két értelmiségi meleg fiatal egymásra talál. :) (Megjegyzés: Én pontosan ilyen típus vagyok. Sokkal inkább vagyok feminin és hallgatag. És teljes mértékben a hozzám hasonló srácokat kedvelem, csak még nem jött el az akire várok. :) )
16 éves, fiú.
#4 Nem egészen értek egyet veled. Nekem is természettudományos a beállítottságom, orvosin tanulok, de egyébként nagyon jól el tudok cseverészni bárkivel bármikor, mert nyitott vagyok minden témára.
Elég jó ismereteim vannak történelemből, politikából, közéletből is, annak ellenére, hogy kémiából és biológiából tettem az emelt érettségit.
20F/P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!