Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A roma (cigány) srácok valamiért jobbak az ágyban és nagyobb is a farkuk. Ezek igazak szerintetek?
Roma lány vagyok,remélem nem baj,hoy írok.Nekem nem voltak igazak ezek az állítások(én is 2 roma fiúval voltam).Inkább önzőek,durvák voltak az ágyban, az intim méretük pedig kissebb az átlagosnál. Szerintem egy magyar fiú szexuálisan és érzelmileg is többet tud nyújtani.De ha neked jó tapasztalatod volt velük,akkor teljesen rendben van ,hogy őket preferálod,csak a higiéniára vigyázz.
20/L
Nem igazak. Az én párom is cigány, sőt az egyik előző is az volt. Nem lehet ilyen általánosítást tenni, hogy ők jobbak vagy rosszabbak az ágyban. Vannak köztük is nagyon jók és nagyon bénák, akárcsak a magyarok között, s ugyanez igaz az intim méretre is.
Ami miatt jobbnak látjuk néha őket, az az egyéni vonzalomból fakadhat. Akinek bejön a sötétebb bőr (mint nekem is), az képes beleképzelni egy cigány fiúba olyan pozitív tulajdonságokat, melyek nem is mindig fedik a valóságot.
Bár az tény, hogy a roma fiúk általában nagyobb szájúak, vagányabbak (bár nem mindegyik), s ez lehet imponáló esetenként, s emiatt képzelik sokan azt, hogy az ágyban jobbak. Ami még vonzó lehet, az maga a tudat, hogy egy másabb "fajta" emberrel van dolgunk, ez azonban megint csak a tudatunkban van, nincs köze a cigány fiú szexuális teljesítőképességéhez.
Azzal sem értek egyet teljesen, hogy a higiéniára vigyázni kell velük. Az én párom pl cigány létére nem tudna velem úgy lefeküdni, hogy előtte ne fürödjön meg sőt, szex után is az az első dolga, hogy ismét megfürdik. Emellett az intim területeit napi szinten rendben tartja, emellett sokszor talán túlzásba is viszi a tisztaságot, mert még az utcájukban levő kisboltba is úgy megy át, hogy átöltözik...
Szóval ugyanúgy vannak nagyon igényesek és nagyon igénytelen hajléktalanos a cigányok között is, akárcsak a magyarok között.
Nem igaz.
Mondjuk ha leírtad volna neked mitől voltak jobbak mint a fehér srácok... A nagyobb farok az meg a véletlen műve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!