Ciril Figgis kérdése:
Szegeden merre vannak a kisebb/nagyobb cigánytelepek, és ezen felül ahol nem tömörülnek telep méretekbe azok a helyek merre vannak? Akár utca, konkrét cím (csak diszkréten). Indok lejjebb.
Figyelt kérdés
Egy Szeged térképet módosítanék, ahol fel tüntetném azokat a helyeket, ahol "tezsókám va' e' huszasod?" tevékenykednek(soha nem mennek lakóhelytől túl távol). Ezeket a helyeket kerülném el kb 20:00-05:00, ha hazafele tartok.2016. aug. 27. 19:17
2/5 anonim válasza:
Ez akár egy hasznos applikáció is lehetne GPS vagy okostelefon tulajdonosoknak.
3/5 A kérdező kommentje:
A mobil app. bogarat ültetett a fülembe. A lényeg, hogy bármilyen térkép/dokumentum ahol akár a vásárlóerőt ábrázolják, ismerjük el, nem a Cserepes soron lesz évi nettó másfél millió, mert ebből már ki lehet indulni. Ezen kívül még jó lehet a "X Ft kell a buszomra" elvtársak tevékenységi területe is, de már az is nagyon jó, ha konkrétan le tudjátok írni, hol futottatok össze ezekkel a tolvajokkal(utcasarok).
NEM rasszista szándékkal szeretném ezt elkészíteni, hanem bizonyos védelemnek, pl. a SZINről hazafele utazók testi és vagyoni biztonságáért.
2016. aug. 27. 20:29
4/5 anonim válasza:
Sztem kár megcsinálnod, le fogják tiltani 2 nap után :D
5/5 anonim válasza:
hát nálam eddig többször kéregettek magyarok... vagyis, hogy magyar nők nrm tudom, hogy mi van bennem, hogy mindig leállítanak de tényleg egy csomó magyar öregebb olyan 35-40 éves nők kéregetnek akiken látszik, hogy alkoholisták ... a cigányok közül inkább férfiak állítottak le de nem volt semmi miután mondtam, hogy nem tudok adni :D sose vertek szét vagy fosztottak ki vagy ilyesmi :D szóval nyugi van :D wamzerkodni biztos tudsz szal nem lehet bajod... nem kellene így parázni :D Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!