Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen utaló kisebb-nagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen utaló kisebb-nagyobb jelek vannak arra, hogy valaki meleg vagy erős (ebb) en biszexuális?

Figyelt kérdés

Tehát mondjuk van egy ismeretlen srác, aki bejön, de én nem vagyok jó emberismerő, nem figyelek a kisebb jelekre, ami ilyenekre utalhat. (most azt hagyjuk, hogy "kérdezzek rá")

Viszont milyen jelek utalhatnak arra, hogy valaki meleg, vagy biszexuális?

Vannak ismerőseim, akik tök jól meg tudják saccolni, és kb majdnem mindig igazuk lesz, de hogy csinálják ezt?

Ti miből tudjátok leszűrni, hogy valaki meleg vagy bi?

Vagy ez csak szimpla megérzés kérdése?

2017. márc. 28. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
7%
Én is egyből levágom. Csak rá kell nézni az illetőre. A mozgása, a gesztusai a járása, ha megszólal . Sokszor látni női társaságban, de barátnője soha nem volt. Az a tipikus kézmozdulat mindent elárul, aki matróz. Kézfogás, öltözködés, rengeteg árulkodó jel van arra ki meleg. 10-9-szer tuti ránézésre kiszúrom én is őket.
2017. márc. 28. 19:37
 2/10 A kérdező kommentje:

És leírnád részletesebben milyen jelek ezek, mi figyelhető meg, mi tipikus, stb?

Minden érdekelne, nem vagyok ebben jártas :D

Az utaló jel, ha valaki mindig lányokkal járkál együtt, akár órán az egyetemen, stb?

2017. márc. 28. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen vannak jelek. Amikor én elmondtam a barátaimnak hogy meleg vagyok és barátom is van, leesett az álluk. Nem akarták elhinni. Attól hogy valaki meleg, még nincsenek olyan kézmozdulatai, nem olyan a beszéde, nem feltétlen lány barátai vannak, öltözködése se olyan mint sokan gondolják a melegekről. Attól hogy a médiában így állítják az még nem igaz. Igen, vannak ilyenek is, de nem mindenki.

Sokan azt hiszik, hogy ha te meleg vagy akkor már egyenesen nőies is vagy. Nem.

2017. márc. 28. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Az első nagyon téved,nem lehet tudni ránézésre senkiről sem.Szerintem az első válaszoló kizárólag az olyan melegekről láthatja,hogy mi a helyzet akikben van valamilyen feminin vonás mint részletezte mozdulatok,gesztusok,viselkedés stb..ez viszont egyáltalán nem lehet 10-9szeres arány mivel sokkal több a férfias meleg,bi mintsem a feminin csak,hát ők inkább rejtőzködnek illetve nincs a homlokukra írva,h mi a szitu.Róluk csak akkor derül ki ha valamilyen szinten ismerkedsz velük és megfigyeled ,h miképpen állnak a barátnő ,feleség és egyéb heteros témához ilyenkor aki akarja elmondja ,de a rejtőzködő férfias meleg még ilyenkor is kitud bújni a téma alól.Én nem vagyok csajos semmilyen feminin viselkedésem nincs nem affektálok.Kívül belül férfias férfi vagyok és hetero barátaim vannak főleg fiúk.Rólam nem tudnád.Mélyebb beszélgetések során szokott kibukni nálam a szög a zsákból.Amúgy meg nekem az ideálom is a totális férfias férfi és csak ilyen melegekkel ismerkedek hidd el elég sok van:) Soha nem tudnád róluk megmondani ránézésre.
2017. márc. 29. 02:56
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
Általában semmi nem utal arra, hogy az illető meleg, vagy biszex. Ha mégis, affektál, nőies a mozgása, akkor engem már nem érdekel. Nem azért keresem a férfiszexet, hogy a partnerben a nőt lássam viszont.
2017. márc. 29. 23:48
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
5-ös! Jó felszínes, gyökér lehetsz. Ahogy egy ismerősöm mondta pélóval a szádban mondd hogy férfias vagy. :DD
2017. ápr. 23. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
21%
6-os vagyok: látom sokaknak fáj az igazság, pontozzatok csak le, tudom hogy igazam van. :D
2017. ápr. 24. 11:10
 8/10 anonim ***** válasza:
95%

6-os, tudod mi jár annak, akinek igaza van?

A szája, illetve neked a kezed a billentyűn. :D

2017. ápr. 25. 07:29
 9/10 anonim ***** válasza:
92%

100%-ra szerintem soha nem lehet megállapítani, de mégis a legtöbbre azzal mész, ha az arcáról próbálsz meg olvasni: azt kell nézni, hogyan viselkedik egy fiú, és hogyan egy lány közelségében (melyiknél jön zavarba), vagy hogy reagál meleg-témákra (érdeklődik-e vagy nem), vagy hogy egyáltalán rád néz-e, és ha igen, akkor az hogyan teszi.

Szerintem ez a legbiztosabb módszer, de ez nagyon nehéz, és könnyű belelátni olyasmit, ami valójában nincs is

2017. ápr. 25. 10:55
 10/10 anonim válasza:
Sziasztok!valaki tudna segiteni ? Van egy srác akit pár napja megismertem egy uj baráti csoport találkozon ládttuk meg egymást és onnantol kezvse folyton kettesbe el vonulttunk szerintem biszex bár ő nagyon erösködik hogy hetero miközben 3 x meg akart csókolni de egyikkünk sem mert lépni es egesz este is fent voltunk engedtte hogy simogassam a melkasát mikozben tovább folytatta hogy ő hetero reggel ölelkezve aludttunk el. Én tudom hogy biszex érzem es tapasztaltam is de ő retteg bevallni még magának is igy el távolodott mit tegyek ?
2023. júl. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!