Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért üthetett meg, mert maszturbáltam rá?
Hotelban dolgozom pincérként a barátommal. Mindketten melegek vagyunk, de nincs több köztünk barárságnál, pedig szerelmes vagyok belé elég hosszú ideje. Szerintem ő is tudja, de nem érdeklem, nem beszéltünk erről, csak barátok vagyunk. Úgy alakult,hogy 4 napja egy szobàban vagyunk, de csak ketten. Én ennek nagyon örültem. Eddig minden este a zuhanyzóban fürdéskor kivertem magamnak, de nem volt elég. Nagyon tetszik a barátom külsőre. Eszméletlen magas 193 centi és férfias, izmos a hasa, szőrös a melkasa,lábai is, és az arca, szája, szeme mindene tetszik. Nagyon vonzónak tartom, de nem csak ezért vagyok belé szerelmes. Amikor este aludt,mert azthittem el aludt akkor még maszturbáltam egyet. Rá gondoltam közben. De amúgy a fürdőben felkapcsoltam a villanyt mindig,mert úgy láttam is közben a barátomat ahogyan alszik. És a takarót sem használta, csak a boxere volt rajta. Annyira beindít, nem tehetek róla, de ha egy zsákba belenne tekerve akkor is így éreznék. És ma reggel összevesztünk, nekem jött. Nem tudom miért ekkora bűn ez. Ma szabadnapunk van,vagyis hétfőig. Vasárnap kisebb munka vár csak ránk. És reggel amikor felkeltem ő már ébren volt,volt lent reggelizni is pedig együtt megyünk le az ebédlőbe. Arra keltem,hogy leöntötte a f!!amat hideg vízzel utána meg lelökött az àgyról és a párnàval ütögetett. Azt mondta egy kis görcs vagyok, levágja a pö!!et, ő nem fog meg!!i, nem tetszem neki, kis csikónak,bu!!ak nevezett, hü!!!nek, kö!!!ek. :( Végig ütötte párnával a fejemet. Nem fájt egyáltalán, nem is ez bánt hanem amiket mondott nekem. És amikor kérdeztem,hogy mi rosszat csináltam? Persze sejtettem már mi a baj..:( Arra nem vàlaszolt.
Aztán lementem egyedül reggelizni, de mire visszamentem a szobába a barátom nekem vágta a lepedőmet,hogy vigyem le a mosógépbe. Nagyon megalázó volt. Tudom,hogy férfiatlan vagyok, de elsírtam magam. Nekem ez rosszul esett, és zavarba hozott, nem akartam megbántani vagy,hogy undorodjon tőlem. Most egyedül hagyott a szobában, úgy volt,hogy elmegyünk moziba vagy este körül nézünk a városban,iszunk valamit. De elment valahova. Most 15:03 perckor írt nekem facen egy rövid üzenetet,hogy ha megjön akkor dumáljunk és ne féljek tőle olyan látványosan mint reggel. Küldött egy szíves matricát is. Tudom nyàlas meg minden..Szerintetek azért haragudhat rám,mert tudja,hogy kivertem este? Vagy miért? Nem mondta ezt konkrétan így, de nem akarom,hogy haragban legyen velem. Amúgy zárójelesen megyjegyzem,hogy egy házban lakunk csak külön szobában. És fél meztelenül otthon ritkán láttam pedig 3 éve együtt élünk, de csak barátként. Ő ajánlotta fel,hogy beköltözhetek a lakàsàba, ragaszkodott hozzá, mert nem akarta,hogy albérletbe menjek miutàn elmentem a szüleimtől. Így együtt fizetünk mindent, ő a legjobb barátom.
23/F passzív vagyok. A barátom 30/F aktív. Nincs neki senkije 4 éve. Nekem meg sosem volt senkim :( bárcsak ő is szeretne engem :( néha nagyon nehéz..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!