Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért akarnak egyből dugni?

Figyelt kérdés
Értem én hogy a szex fontos, de ha egy meleg férfi rá van izgulva a másikra már egyből dugni akar, sőt általában magára a szex témára van ráizgulva, nem is az emberre.
2017. aug. 19. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
ilyenek vagyunk mi fériak!! :D
2017. aug. 19. 08:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyászos ez ismerkedés során.
2017. aug. 19. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Én nem.
2017. aug. 19. 08:42
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Már aki dugni akar!, nálam nem az az első...

Én szeretem megismerni a partnert!, ez az első...

De a második helyen a szopás áll!, ha bejön a partner, ezt nem szeretem halogatni...

2017. aug. 19. 09:29
 5/8 adan21 ***** válasza:
90%
minden pasi ilyen :D
2017. aug. 19. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

minden nyomorék*

2017. aug. 19. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert más egy hetero és homo kapcsolat. Ha megnézed nagyon erős szabályok vonatkoznak egy hetero kapcsolatra, amit többnyire a nők tartatnak be! (pl. szex csak a 3. randi után, meg hasonlók) Ám a női visszatartás nélküli homo kapcsolatokban marad (ált.) 2 kanos pasi... És ha nem is ez a falállás, akkor is valamiért akinek volt már dolga fiúval, valamiért ezt így akarja rutinozni, pedig azért nem árt néha beszélni, mielőtt letoljuk a gatyánkat...
2017. aug. 20. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nők többsége csak pénzért vagy gyerekért szexel!Lehet az is benne van a dologban hogy a nők többsége állitolag leszbikus így nem is annyira vágyik a faxra:DMég 2 homo vágyik egymásra.
2017. aug. 20. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!