Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek közül miért csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek közül miért csak szexelni akarnak sokan?

Figyelt kérdés

Olyan szívesen beülnék egy normális meleggel egy étterembe,vagy megennék vele egy fagyit,vagy valami,közös program mielőtt az ágyba kerülnénk. De semmi ilyesmire hajlandó ember,csak a "csá,mutass a farkadról képet" meg a többi hasonló levelek jönnek a meleg közösségi oldalakon....

És ha nem írok vissza,vagy a "nem" választ kapja,rögtön jön a hiszi,meg a sértődés,hogy énis biztos egy ronda srác vagyok mint itt sokan.stb....

Kinek mi a tapasztalata az ilyesmiről ?

2015. jún. 27. 20:31
 1/5 kovpet ***** válasza:
100%
Valamit rosszul csinálsz, mert ez nem így van.
2015. jún. 27. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Magadhoz valót keress, legyél türelmes, mert nem könnyű, de ha kitartó vagy, sikerülni fog.
2015. jún. 28. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Netes társkereső oldalra inkább szexért regisztrálnak és nem párkapcsolat miatt. Te minőségi idő eltöltésére keresel valakit, akivel majd szeretnél együttlétet. Erre sokan vágynak, de nehéz megtalálni egymást, mert nincs ilyen felület. Én speciel túl sznob vagyok, hogy különböző gay oldalakon keressem a nekem való párt. Így inkább vagyok egyedül.
2015. jún. 28. 15:45
 4/5 anonim válasza:
100%
Mert a legtöbben nem vállalják fel a melegségüket, nyilvános programokat nem akarnak csak szexet. Biztos vannak akik úgy akarnak ismerkedni ahogy te is szeretnél, csak ők kevesebben vannak.
2015. jún. 28. 19:07
 5/5 MrPifta ***** válasza:
aki komolyan gondolja, az már régen párkapcsolatban él.
2015. jún. 30. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!