Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a melegek a férfiakat szeretik, akkor miért akarnak e melegek nőként öltözködni, kinézni?
Szerintem ez logikai bukfenc.
Ha én hetero férfi vagyok, akkor a nőt szeretem, de ha meleg volnék, akkor ugye elvileg a férfiak vonzanának. De akkor miért kéne nőnek kinézniük?
Először is, aki férfinak érzi magát és a férfiakhoz vonzódik, de nőnek szeret öltözni, az transzvesztita, ami igencsak minimális része a homoszexuális társadalomnak!
A másik, akinek férfi teste van, de valójában nőnek érzi magát belülről, és ezért öltözik nőnek, na ő a transzszexuális. Aki transzszexuális, az pedig nem feltétlenül meleg! Ugyanis ez nemi identitás, nem pedig szexuális orientáció. Aki transz az simán lehet heteró is, meg meleg is, meg bi is, ugyanúgy, mint bárki más.
A legtöbb meleg pasi egyáltalán nem néz ki nőnek, sem a ruházkodásuk, sem a beszédük, sem a járásuk, stb. nem nőies. Csak azzal van a probléma, hogy aki férfias férfi, arról mindenki azt feltételezi, hogy tuti heteró, és nem is gondolnák, hogy esetleg meleg, mert ők nem tűnnek ki a tömegből. Ezért hiszed azt, hogy minden meleg "nőies", miközben meg egy fenét. Van egy nagydarab, szőrös, izmos fickó, farmerban meg pólóban, elsétál melletted az utcán, azt fogod hinni hogy meleg? Persze hogy nem. Pedig simán lehet, hogy az!
Az embereknek fel kéne már fogniuk, hogy attól még, hogy valaki nem úgy néz ki, nem úgy viselkedik, mint a meleg sztereotípiák, attól még lehet meleg; illetve, ha úgy néz ki meg úgy viselkedik, attól még éppenséggel lehet heteró is!
A dolgok nem fekete-fehérek.
Vannak meleg nyunyók akik túl femininek mert tudat alatt úgy érzik hogy ha nőiesebbek akkor a férfiaknak majd jobban tetszenek, ezért hordanak szűk, csajos cuccokat, túlszedik a szemöldöküket, festik a hajukat stb. Ez egy sztereotípia amit elfogadhatsz hogy létezik vagy mérgelődhetsz és ebben az esetben továbbra is létezni fognak.
Vannak férfiak akik szexuálisan begerjednek a női ruhák hordásától és alkalom adtán nőnek öltöznek. Ezeket hívjuk transzvesztitáknak. Ezek lehetnek melegek, de többségük heteroszexuális férfi.
Vannak férfiak akik nőként akarnak élni. Ők a transszexuálisok. Ők evileg heteroszexuális nőnek minősülnek mert belül nőnek érzik magukat csak "rossz testbe születtek" ahogy ők mondják. Ezek megint csak nem melegek, tehát ez nem logikai bukfenc.
És vannak a teljesen átlagos melegek akik közt vannak passzívak akik ugyan olyan férfiak mint az aktívak, csak jobban élvezik az alárendelt szerepet. Ettől ők még nem akarnak nővé válni.
utolsó ebben van igazság, amit mondasz, bár nem mindenben értek egyet, az pedig a transzvesztiták.
Szerintem közel sem igaz, hogy a többségük hetero azért..
Én férfias meleg vagyok, de van 3 travi barátnőm, aki meleg, hetero egy sem. Egy heterot ismerek, de ő csak azért vesz nőit, mert felizgul tőle, meg tetszik úgy magának, de utcára fel nem venné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!